1. Probeer gratis Mortal Kombat X-dlc personages

Probeer gratis Mortal Kombat X-dlc personages

Mortal Kombat X komt er aan, nog een krappe twee weken wachten en dan is het zover. In de nieuw toegevoegde living Tower Challenge kunnen gamers alvast aan de slag met nieuwe personages.

Je kunt in de geüpdatet versie van de Tower Challenge alvast spelen met personages als Jason Voorhees of Predator zonder ervoor te betalen.

De Living Towers bevatten drie verschillende torens. Eén verandert elk uur en de ander iedere dag. Een derde toren staat bekend als de Premium Tower, hierin vinden verschillende events plaats.

Je kent de torens misschien nog wel uit de vorige delen van het spel. Je kiest een personage en met elke ronde dat je een tegenstander verslaat beklim je de ladder naar de top. De torens bevatten nu ook exclusieve dlc personages. Dit geeft spelers de kans om de personages vast uit te proberen.

Mortal Kombat X verschijnt op 14 april voor PlayStation 4, Xbox One, pc en mobiele platformen. Later in 2015 verschijnt de game ook voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kan al nie wachten op mkx!!
    Kollectors edition roept me al

  • Das me potverdorie een heerlijke box die jou kant op komt dan. Die scorpion statue ziet er erg tof uit en ook die comic book zou ik graag hebben. Ik heb helaas met m'n portemonnee afgesproken dat ik deze niet bij de launch ga halen. Maar hij komt zeker nog in huis!

  • Nooit een mortal kombat gespeeld moet misschien is een verandering in komen :)

  • Nog nooit Mk gespeeld ?? Schaam u ! Mk is de beste fighter die er bestaat. Ik speel het al van de begin jaren in arcade hallen en thuis. De kollectors edition staat op mij te wachten ;-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren