1. Eerste hoofdstuk Valiant Hearts: The Great War nu gratis voor iOS

Eerste hoofdstuk Valiant Hearts: The Great War nu gratis voor iOS

Het eerste hoofdstuk van Valiant Hearts: The Great War is nu gratis te downloaden in Apple’s App Store. Eerder moest je nog 4,99 euro voor dit deel aftikken.

In Valiant Hearts kun je verkennen en puzzelen in een Eerste Wereldoorlog-setting. Houd wel je zakdoek bij de hand, want de game bevat een emotioneel verhaal. Als je goed oplet kun je ook nog wat opsteken van de geschiedenislessen in de game; je schiet je een weg door historische veldslagen aan het westelijke front, zoals de Slag aan de Somme en de Slag bij de Marne.

De andere hoofdstukken van de game kun je op je iOS-apparaat spelen voor 3,99 euro per stuk. Als je zeker weet dat je Valiant Hearts: The Great War helemaal door gaat spelen dan kun je het hele pakket aanschaffen voor 8,99 euro. Ondertussen vraagt Google Play nog steeds 4,49 euro voor het eerste deel.

Valiant Hearts: The Great War is verkrijgbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, pc, iOS en Android.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Bijna doorgespeeld op de ps4 nu, bijzondere game :)

  • Ik vond het echt een saai en repetitief spel.(ps4) Verhaallijn, gameplay, puzzels en grafisch ( kan cartoon best hebben) was t ondermaats. Heb t uitgespeeld voor de feitjes van de oorlog.



    Maar luister niet naar mij want volgens mij ben ik een van de weinige die hier niets aan vind xd

  • Ik vond de game erg bijzonder, lijkt me ook prima te spelen op een touchscreen. Het zijn bij elkaar vier hoofdstukken trouwens, voor wie hem aan wil schaffen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren