1. Gerucht: Uncharted Remastered Collection voor PS4 op de E3

Gerucht: Uncharted Remastered Collection voor PS4 op de E3

De geruchten gaan al langer in de rondte: het bestaan van een Uncharted Remastered Collection voor de PlayStation 4. Om dit vuurtje weer op te stoken heeft Tamaki, medewerker van de website Unseen64, bericht dat de verzameling er ook daadwerkelijk aan komt en deze op de E3 aangekondigd wordt. Tamaki deed eerder al enkele uitspraken over onaangekondige games die waar bleken te zijn.

Ontwikkelaar Naughty Dog zou de verzameling van haar actie-adventurereeks willen gebruiken als goedmakertje voor de vertraging die Uncharted 4: A Thief’s End heeft opgelopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • Dat zou geweldig zijn,.. vooral deel 3 opnieuw kunnen spelen op de PS4 !!

 • Seriously? Met afstand het slechtste deel uit de serie?

 • Nou… heeft die man zomaar een andere mening dan jij! Hoe durft 'ie!!!!

 • Deel 2 is het beste

 • Deel 3 is ook mijn minst favoriete uit de serie. Ik vond Marlow en Talbot een stuk minder memorabel dan Eddy Raja en Lezaravic..

 • 1 was het slechtste deel uit de serie (en dat is mijn mening, ja ik zet dat er achter!)

 • Dit zou toch wel top zijn! Dan kan mijn ps3 op marktplaats, de enige reden waarom ik die nog heb is dat ik dan af en toe Uncharted kon spelen.

 • Ik heb zo'n gevoel dat er elk moment een oorlog kan losbreken… Popcorn anyone?

 • Yes please! Was ook een van mijn grootste wensen voor de E3, dus laat maar komen! :D

 • Het doet me pijn in mijn gamershart dat mensen tegenwoordig zo makkelijk tevreden zijn. Eén van je grootste wensen? Een remaster/bundel. Kan een mens dan tegenwoordig niet meer dromen over/hopen op nieuwe games in plaats van rehashes?  Dit hoort mijns inziens de natte droom voor $ony te zijn (want "this is for the easy money"), niet die van ons. Handig voor de mensen die nu pas voor het eerst een PS-console kopen, meer niet.

 • Voor mij is het dus prima. Ik heb uncharted 1,2 of 3 nooit gespeeld en is het dus een goede bundel. Maar ik sluit me aan bij jouw opmerking, er komen tegenwoordig teveel remasters/remakes uit.

 • Het is toch meer dan alleen een simpele port. Sinds het PC publiek staat te roepen dat 60fps het minimum moet zijn, maken Micro$oft en $ony daar gretig gebruik van. Veel console gamers hebben nu pas (via de PS4 en Xbone) de combinatie van 1080p gamen en 60fps kunnen proeven. Waarom dan niet hun lievelingsgames van de PS360 spelen in een veel betere setting? Het is niet dat ze flopgames gaan remasteren.  Sony heeft nu jammergenoeg een overaanbod aan top IP's. Dat tov die andere die het moet doen met een Halo en de Gears of War franchise… Nintendo blijft koning natuurlijk!

 • Sony zou de PS4 eerst BC maken via Gaikai of PS Now. Maar nu hoeft dat niet meer, want ze hebben de term "remastered" ontdekt.  Dat maakt dit des te triester. We worden afgezet voor €70-€80 (voor iets wat voor hen een peulenschil is) en we zijn er nog blij mee ook!

 • $ony: "This is for the easy money!"  Haha, goeie! :)  Deze aankondiging is inderdaad leuk voor de mensen die de game niet kennen. Voor de mensen die een PS3 hadden, vind ik het aanbod voor de PS4 tot nu toe tenenkrommend.

 • Je kan het ze ook niet echt kwalijk nemen. Ze hebben jaren hard aan die games gewerkt en met relatief weinig moeite kunnen ze dat overzetten naar de nieuwe consoles waardoor de levensduur verlengt, en veel gamers worden daar ook gelukkig van als je de sales mag geloven.  @ Don Caprio - "Veel console gamers hebben nu pas (via de PS4 en Xbone) de combinatie van 1080p gamen en 60fps kunnen proeven. Waarom dan niet hun lievelingsgames van de PS360 spelen in een veel betere setting?"  Is dat wat je wil van next gen consoles? De oude games van de vorige generatie ietsjes mooier spelen, en daar opnieuw de hoofdprijs voor betalen?

 • @barton
  Ik begrijp je punt, maar de reden waarom ik hiermee wel tevreden ben is het feit dat ik Uncharted 1 t/m 3 nooit op de PS3 heb gespeeld. Met 1 ben ik begonnen, nooit afgemaakt. 3 hetzelfde verhaal. Nu kan ik ze dus toch spelen in full graphics en het avontuur dus alsnog beleven.

 • Ik heb 1 en 3 maar een uurtje gespeeld, terwijl ik 2 heb uitgespeeld. Dus op zich heb ik best interesse in een remaster. Maar dan wil ik wel de MP van 2 weer kunnen spelen. Dat was echt genieten geblazen.

 • @ Don Carpaccio:  "Sinds het PC publiek staat te roepen dat 60fps het minimum moet zijn, maken Micro$oft en $ony daar gretig gebruik van."  Door consolegamers door middel van remasters te laten wennen aan een resolutie/framerate-combinatie die met nieuwe games op deze generatie nooit gehaald gaan worden?  @ Bart81:  Mooie naam! Also: "PS4 - Same Shit Awaits!"

 • Ik snap niet dat hier mensen zo blij van worden.. Volgens mij hebben de meeste gamers toch wel een ps3 thuis staan. Zeker gezien die al bijna 9 jaar op de markt is.Ik zie liever hele nieuwe games dan games die ik al 2 of 3 keer heb uitgespeeld! Maar goed leuk voor de mensen die dit dus nog niet hebben gedaan! Alleen mensen die al jaar en dag Sony fan zijn krijgen maar bitter weinig nieuws deze generatie. Erg jammer hopelijk gaan ze hier de komende jaren wat aan doen!

 • En anders leen je er een van een vriend(in)/familielid/kennis, of neemt 'em voor een spotprijsje van een van hen over.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren