1. EK 2016-content gratis in PES 2016

EK 2016-content gratis in PES 2016

Alle content voor het UEFA Euro 2016-toernooi wordt gratis te downloaden voor bezitters van PES 2016. Konami heeft voor het eerst exclusief de licentie van het Europees kampioenschap in handen.

De exacte inhoud van de content laat nog even op zich wachten, maar je kan ervan uitgaan dat het gaat om onder andere bijgewerkte spelers, nieuwe stadiums en officiële tenues. De downloadable content verschijnt volgend jaar in aanloop naar het toernooi (10 juni tot en met 10 juli).

‘Het zijn enkele moeilijke maanden geweest voor fans; met verloren vertrouwen in de manier waarop wij content hebben geleverd in de recente Data Packs’, legt Erik Bladinieres, director van Football & Alliances bij Konami, uit. ‘Het PES Production-team waardeert de ondersteuning van fans. Het team wil deze support belonen en het vertrouwen in de Data Pack-releases weer terugkrijgen. Met deze aankondiging hopen we hun vertrouwen te heroveren.’

Ook liet Konami weten in december de volgende gratis Data Pack uit te brengen. Deze bevat het Braziliaanse Maracanã stadion, nieuwe spelersgezichten, nieuwe nationale teamtenues, nieuwe clubteams en bijgewerkte transfers.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • YEAAAAH !! Tot nu toe speelt het geweldig, zit weer helemaal in de PES mood. Beetje jammer van de transfers, maar dit pakketje maakt veel goed.  Ik denk dat ik met Nederland ga spelen.

 • Met afstand het beste voetbalspel heb ook Fifa 16 maar die zuigt en was geldverspilling.
  EA kan gewoon geen sport spellen maken kijk NBA live ook Ufc hebben ze verpest en Fifa is al 3 jaar lelijk.

 • ssssttt niks zeggen over FIFA anders worden de FIFA-fans boos. :P

 • Ach als konami niet zo gierig was geweest om de meest goedkope versie ooit naar de pc te porten had ik nu ook pes gespeeld. Neemt niet weg dat ik daarnaast Fifa beter vind dat datie in jaren is geweest…

 • Kunnen ze bij FIFA wat van leren, en daar baal ik als FIFA speler van maar ach. Was toch van plan later dit seizoen PES te halen.

 • Vet, nieuwe stadiums!

 • Nieuw stadion? Nieuwe tenue? Ik wil gewoon, net zoals ze op de PS4 hebben, de mogelijkheid om op de XONE zelf tenue's en dergelijke toe te kunnen voegen dmv afbeeldingen. Alle jaren kon dit gewoon en kon je perfect zelf de bundesliga met alles erop en eraan toevoegen. Maar nu ineens is dat bij de XONE volledig verdwenen maar op alle anders versies is dit foetsie…..
  Als je dan niet tevreden kan stellen geef de fans dan op zijn minst de mogelijkheid om de minpunten van het spel zelf aan te passen.

 • En alles zelf maken kan tegenwoordig ook bijna niet meer want op een of andere manier zijn we daar ook meer in beperkt helaas. Keuze uit 80 kapsels bestaat niet meer?

 • En dan mogen ze ook het transfersysteem flink aan gaan passen in Master League. Ik vind PES het beste voetbal spel maar als ik ML speel en start van het begin met een ploeg en zie dan ineens dat Messi bij Real Madrid is aangetrokken of Falcao bij PSV dan is mijn ML al verpest…..

 • PES 2016 speelt lekker weg , maar keepers blunderen te veel, steekpasses zijn makkelijk en schoten op goal lijken veel al hetzelfde. Er zit weinig variatie in de de schietrichtingen en schoten gaan ook onrealistisch hard. FIFA 16 is op en top aangekleed en de sfeer is top, maar juist de gameplay speelt niet lekker weg. Voor mij is er nog geen footie die mijn hart steelt dit jaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren