1. Rise of the Tomb Raider ziet er nog beter uit op pc - Gameplay

Rise of the Tomb Raider ziet er nog beter uit op pc - Gameplay

De indrukwekkende graphics van de pc-versie van Rise of the Tomb Raider worden tentoongesteld in een nieuwe video.

In de beelden worden de verschillende technieken vermeld die verantwoordelijk zijn voor de hogere visuele kwaliteit op pc.

Rise of the Tomb Raider wordt morgen uitgegeven voor pc. Gebruikers die de Digital Deluxe-editie hebben gereserveerd krijgen gelijk toegang tot de Endurance-modus en de Baba Yaga: The Temple of the Witch-content.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • ik zie een verschil ja. Maar zo extreem vind ik het allemaal niet

 • verkooptactieken
  het spel is tot nu toe niet te kraken door denuvo beveiliging

 • Verschil was groter geweest als het spel niet in eerste instantie ontwikkeld werd met terughoudende PS4- en One-hardware in gedachten. Die zwakke stukjes 'tech' verpesten de complete technologische vooruitgang.  PC master race weet hoe het hoort

 • Deze pc master vind de graphics mooi genoeg en verhaal en gameplay vind ik een stuk belangrijker.

 • Jep morgen of heel misschien snachts is het zo ver alleen nog ff wachten op mijn key. Ook nog de beta van the division op de xone en pc. 28 januari een geweldige dag.

 • …en wat zijn de systeem-eisen? Zo te zien zullen die wel hoog zijn.

 • Gossie, nee echt waar? PC zal altijd mooier zijn, het is immers een veel krachtiger apparaat ( mits je de juiste onderdelen hebt. ) Belangrijker is of het goed is geoptimaliseerd en of het voor de PC of voor de console is gemaakt.  De dag dat iets op een console mooier zal zijn dan op een PC is de dag dat de twee fuseren tot één en hetzelfde apparaat. Technisch gezien zijn het eigenlijk soortgelijke apparaten… Het grootste verschil is het OS. Vroeger had je tenminste nog cartridges. Een console heeft eigenlijk geen enkel voordeel/meer meer behalve dan dat er exclusives voor worden gemaakt en dat de stuurprogramma's beter zijn afgestemd op de hardware. Gebruiksgemak van de console is er niet veel beter op geworden. Vaak zijn ze langzamer in opstarten dan een PC en hebben ze ook veel meer updates nodig om alles te laten lopen of om die verdomde store te bezoeken….

 • Ze houden het wel bij hele standaard zaken zeg.

 • Dat is wel heel minimaal lol, maar draait het ook zo goed als op console? Meestal niet.

 • 1080p en een gtx 980 ti komt maar rond de 65 fps en dat zijn een van de duurste kaarten van de laatste tijd. Ja de game is dus best zwaar en AMD blijft helemaal een eind achter qua performance.

 • Ziet er wel goed uit, Alhoewel ik mij wel afvraag hoe groot het werkelijke verschil is tussen de PC en Console aangezien de graphics natuurlijk erg afhangen van de hardware die er in de PC zitten.  Maar iedergeval goed dat deze game niet te snel is afgeraffelt voor de PC :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren