1. Hele lading info, screenshots en artwork van Pokkén Tournament

Hele lading info, screenshots en artwork van Pokkén Tournament

Nintendo heeft nieuwe informatie uitgebracht over de Wii U-versie van Pokkén Tournament. De nieuwe details worden begeleid met nieuwe screenshots en artwork.

De moves van verschillende Pokémon-vechters worden toegelicht. Zo maakt Cubone in de game gebruik van zijn boemerang om op lange afstand vijanden te raken. Magnetron kan zijn Tri Attack inzetten om tegenstanders die veel springen te saboteren. Goede combo’s maken kan met Diglett, die ondergronds de andere Pokémon kan belagen.

Om spelers te raken zelfs als ze aanvallen blokkeren biedt Quagsire uitkomst, zijn Mud Bomb brengt altijd schade toe. Op verdedigingsvlak is Espeon handig: spelers kunnen met deze Pokémon zichzelf helen. Hoe minder tijd nog over is in de ronde, hoe effectiever deze kracht is. Als laatste wordt uitgelegd dat Umbreon met de Snarl-aanval het onmogelijk maakt voor tegenstanders om kritieke aanvallen uit te voeren.

Alle nieuwe screenshots zijn te bewonderen op Pokémon-fansite Serebii.
Pokkén Tournament is vanaf 18 maart beschikbaar op Wii U.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren