1. NSA simulator Need to Know bereikt doel op Kickstarter

NSA simulator Need to Know bereikt doel op Kickstarter

De Kickstarter-campagne voor Need to Know, een NSA-simulator, heeft na iets meer dan een week tijd het beoogde doel bereikt.

In Need to Know moeten spelers data onderzoeken van de bevolking om te beslissen of deze een gevaar vormen. Het team vroeg om een bedrag van 29.000 Australische dollars (ongeveer 19.000 euro). Er was iets meer dan een week voor nodig om dit bedrag op te halen.

De omschrijving van de game luidt: “Je moet spioneren op burgers, hun privéleven uitpluizen en bepalen hoe gevaarlijk ze zijn. Je kan deze invasie van privacy ook weerstaan door ondergrondse groepen te helpen en interne rapporten te lekken naar de media. Of je kan alle sappige informatie gebruiken voor je eigen voordeel.”

De studio is van plan één hoofdstuk uit de game in rond de zomer uit te brengen, met een Early Acces-versie in oktober voor donateurs. Een uiteindelijke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren