1. PS4-versie Firewatch ontvangt patch die framerate verbetert

PS4-versie Firewatch ontvangt patch die framerate verbetert

Er is een patch uitgekomen voor de PS4-versie van Firewatch die de framerate verbetert en enkele bugs oplost.

Veel gebruikers hadden klachten over de ervaring van Firewatch op Sony’s console. Patch 1.0.2 verbetert een aantal zaken. De belangrijkste verandering is de hogere framerate. Dit is opgelost door de omgevingen te optimaliseren en een bug met het automatisch opslaan van gemaakte progressie te verwijderen. De schaduwen en draw distance zijn ook verbeterd, waardoor het minder vaak voorkomt dat objecten te laat op het beeld verschijnen.

De volledige lijst met verbeteringen is te vinden op de website van Campo Santo. De studio is van plan meer updates uit te brengen die de ervaring nog soepeler moet maken. Firewatch is nu beschikbaar op PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Hoop heel erg dat ie over een tijdje ook naar de Xbox One komt!

  • Ow ik had heel geen framerate issues.

  • Speciale ps4 heb jij dan!

  • woeps gaat blijkbaar om PS4 versie. Ik speelde het op pc.

  • Ik speelde die game op 4K met 1 R9 290 (want geen Crossfire support) :P    Leuk spel, maar imo te weinig content voor €20.

  • Had wel zin in deze game, maar nu ik heb gehoord dat het einde een enorm 'Lost' gehalte heeft ben ik nogal afgehaakt. Ook helpt het niet dat het twintig euro is voor een game die maximaal vier uur duurt. Ik prioriteer kwaliteit hevig over kwantiteit maar dat is wel een hele lastige sell.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren