1. Farming Simulator 17 verschijnt eind dit jaar

Farming Simulator 17 verschijnt eind dit jaar

Farming Simulator 17 komt eind dit jaar tegelijk uit op pc en consoles. Dat heeft Focus Home Interactive aangekondigd.

Meer details over de nieuwe game volgen binnenkort, aangezien het spel later deze week voor het eerst aan de wereldwijde gamepers wordt getoond. Giants Software neemt de ontwikkeling op zich. Deze studio zat ook achter Farming Simulator 14, 15 en 16.

"Elke keer als er een nieuwe Farming Simulator uitkomt, bereiken we meer mensen", aldus Giants Software-vicepresident Thomas Frey. "We kijken er naar uit om de komende jaren ons bereik nog groter te maken."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Eindelijk?

  • Als ze de game nu grafisch en qua gebruikersvriendelijkheid nou net zo goed maken als een normale game zal dit echt veel meer mensen aanspreken. De game is ontzettend leuk, maar de instap is te bizar voor woorden. Je kan geen normale trailer kijken en denken dat dit leuk is zonder het te hebben geprobeerd. Als ze het nou eens wat aantrekkelijker maken voor zowel de hardcore 'boer' als de casual aardappel komt deze simulator nog eens ergens.

  • ik hoop dat je dan wat meer dingen kan verbouwen als druiven enzo en meer dieren als varkens en ,geiten ,paarden en dat je dan zelf ook je melk moet weg brengen en je het zelf moet melken want dan spreek je echt over een simulatie en kaas maken als dat nu het geval is

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren