1. Geen licentie voor negen landen in Euro 2016-dlc voor PES 2016

Geen licentie voor negen landen in Euro 2016-dlc voor PES 2016

Konami heeft niet voor elk land dat meedoet aan Euro 2016 een licentie weten te bemachtigen voor Pro Evolution Soccer 2016. In de Euro 2016-dlc zijn er negen landen zonder officiële licentie.

Teams waar geen licentie voor is verkregen, maken geen gebruik van de nieuwste uniforms of gezichten van de spelers. Dit geldt voor de ploegen uit Roemenië, Zwitserland, Rusland, Polen, België, Ierland, Zweden, Oostenrijk en Hongarije. De andere vijftien landen worden wel ondersteund door een officiële licentie.

De Euro 2016-dlc wordt op 24 maart gratis beschikbaar gesteld voor huidige eigenaars van PES 2016. Een standalone-versie wordt op 21 april uitgebracht, zowel fysiek als digitaal. Deze aparte versie wordt uitgebracht voor PlayStation 3 en PlayStation 4 en bevat ook het originele spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

 • Niet echt een verrassing. Bij de laatste EA EK DLC had EA niet eens licensies voor de organiserende landen.  Maar dit is tenminste gratis en dat van EA was 15 euro ;).

 • Inderdaad, als er geld voor gevraagd werd was het een heel ander verhaal.

 • Kan me wel herinneren dat ik gratis een uitgebreide FUT modus kreeg in de next gen versie van fifa 14. Al ging het toen wel om het WK.

 • Daarom blijft Pes waardeloos dat je van België geen licentie hebt de nummer 1 van de wereld is natuurlijk lachwekkend.

 • België de nummer 1 van de wereld. Dat je dat zegt is lachwekkend.

 • Omdat? Ze staan toch echt op 1 in de wereldranglijst momenteel:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/FIFA-we…

 • Nederland had mogen willen we dat Courtois, Kompany, Alderwereld, Vertonghen, Vermaelen, De Bruyne, Demebele, In vorm zijnde Hazard, Lukaku, Witsel hebben dat elftal is op Robben en maybe Sneijder na op iedere positie beter dan het Nl Elftal

 • Dat lijstje is ook lachwekkend. Wie durft te stellen dat België momenteel de nummer 1 is heeft net zulke oogkleppen als Robben op.

 • ze staan op papier gewoon als nr 1 en dat mag dan gezegd worden.

 • Het gaat om punten hammie90. Eihoofd

 • Het is waar dat de Belgen op het moment betere spelers heeft dan NL. Maar dan nog snap ik niet waarom de Belgen het zo graag de Nederlanders in hun neus wrijven. Gevolg van jarenlang het Calimero complex jegens Oranje. Deze rivaliteit komt echt vanuit de Belgen.  En ook op Belgische tv zijn de analytici uiterst optimistisch en reken ze de Rode duivels al tot kampioen. Ik dacht dat Belgen altijd bescheiden waren.  Om een lang verhaal kort te maken. Duitsland wordt kampioen !!!!! ☺ • België heeft ook heel lang in de schaduw van het Nederlandse voetbal geacteerd en volgens mij hebben Nederlanders het ook niet nagelaten schamper te doen over het Belgische voetbal. Ik vind dat onze zuiderburen alle recht hebben om zich kapot te lachen om Oranje die niet eens bij de beste 24 landen van Europa zit!

 • België is altijd het kleine broertje geweest van Nederland. We keken ook altijd naar jullie op. Jullie toonden hoe je ver kon geraken op grote toernooien als een klein land. Wij zagen jullie als voorbeeld, terwijl jullie waarschijnlijk niet eens naar ons omkeken. Dus je mag het ons niet kwalijk nemen nu het op dit moment even omgekeerd is… :p  Dat optimisme bij de supporters en analisten valt trouwens best wel mee. We lachen zelf ook met het feit dat de FIFA-ranking op niets slaat. Denk dat iedereen het er wel over eens is dat we een outsider zijn voor winst, maar zeker geen favoriet.  Overigens zijn er bijna alleen Nederlandse analisten te zien bij ons op tv (Boskamp, De Mos en Mulder). Zijn die bij jullie niet meer welkom? :)

 • Ok nogmaals ik vind dat lijstje lachwekkend. En ik weet ook wel dat het om de punten gaat wesleyb93. Maar als jij dat serieus neemt, ken ik jouw net zo serieus nemen als de FIFA zelf.

 • Voor de Belgen die op #1 staan, proficiat. Voor Nederland die op #14 staat, ook proficiat.

 • Tsja hoe je er ook over denkt….ze hebben zeker niet de beste selectie nee maar op basis van resultaten zijn ze eerste en daar gaat het uiteindelijk om

 • @kaassouflee En hoe speelde ze op het WK? Volgens mij was België één van de teams die amper samen konden spelen. Nederland werd anders nog 3de doordat we toen nog een goede tactiek uitoefende, die weggegooid werd toen Van Gaal wegging.

 • Brood en spelen + nationalisme/chauvinisme is een vieze eigenschap

 • Je ziet wel echt dat vrijwel niemend hier voetbalverstand heeft. Belgie heeft gewoon veel betere spelers, en er is een reden dat Nederland zich niet plaatst voor het EK. Als spelers als Karsdorp, Vincent Janssen en Bruma al als mogelijke kandidaten worden beschouwd zegt al genoeg over hoe triest onze selectie is met maar 1 wereldtopper (Robben). Terwijl Belgie met Courtois, Kompany, Lukaku, de Bruyne en Vertonghen hebben.

 • 9 van de 24, dat is wel veel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren