1. Battlefield 1-singleplayer heeft verschillende personages

Battlefield 1-singleplayer heeft verschillende personages

De singleplayercampagne van Battlefield 1 volgt verschillende personages. Ontwikkelaar DICE heeft na de nieuwe trailer gisteren meer details over de modus bekendgemaakt.

Gedurende de campagne volgen spelers diverse hoofdpersonages gedurende de Eerste Wereldoorlog. Volgens DICE zou het niet respectvol voor de setting zijn als één enkel personage tussen de missies van locatie naar locatie zou reizen.

DICE denkt ook dat de verschillende personages er voor zorgen dat elke missie een erg persoonlijke focus krijgt. Ook de cinematics zijn daardoor veranderd, zodat de emoties van personages beter getoond kunnen worden.

"In Battlefield 1 beleef je een serie zogenaamde oorlogsverhalen: persoonlijke verhalen over verschillende helden met unieke achtergronden en vaardigheden", zo legt DICE uit. "Onze personages mogen dan in oorlog zijn, de verhalen in Battlefield 1 zijn vooral persoonlijk. Ze zijn gaan eerder over mensen dan geschiedenis of gevechten."

"De oorlog is divers", vervolgt DICE. "We wisten dat we die variatie wilden omarmen. Er waren talloze verschillende perspectieven en personages in de Eerste Wereldoorlog, en we wilden niets over het hoofd zien."

Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • "Onze personages mogen dan in oorlog zijn, de verhalen in Battlefield 1 zijn vooral persoonlijk. Ze zijn gaan eerder over mensen dan geschiedenis of gevechten."    Klinkt goed!

  • Dit wordt de allereerste BF game die ik ga kopen met de launch. Deel 3 & 4 heb ik later VEEL goedkoper gekocht.
    Ben nooit echt een BF speler geweest, maar kan niet wachten om met dit deel te beginnen :D
    Ik heb genoten van de Beta van dit deel :D

  • Ik blijf bij het 'eerst zien dan geloven' voor de SP, dit soort marketingpraatjes hebben we vaker gehoord…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren