1. Mafia 3-nachtlancering deze donderdag in Jaarbeurs Utrecht

Mafia 3-nachtlancering deze donderdag in Jaarbeurs Utrecht

In de nacht van 6 op 7 oktober vindt er een nachtlancering voor Mafia 3 plaats in Jaarbeurs Utrecht.

De deuren van de Jaarbeurs gaan donderdag 6 oktober om 9 uur 's avonds open. Tot middernacht krijgen bezoekers, die gratis naar binnen kunnen, een podiumshow voorgeschoteld, met onder andere een band die muziek van de Mafia 3-soundtrack speelt. Verder krijgt iedereen die de game ter plekke koopt, de Mafia 3 steelbook en een poster er exclusief bij.

“We willen de release van Mafia 3 tot een spektakel maken en liefhebbers van de game iets geven wat hen bij zal blijven”, aldus 2K’s hoofd Marketing en Communicatie Jean-Paul Hardy. Tijdens de lancering zijn er tevens prijzen te winnen, zoals t-shirts, jassen, een platenspeler van Mafia 3 en meer. Ook is er eten en drinken.

2K Games werkt samen met Blammo Events, die dit weekend op dezelfde locatie Firstlook Festival organiseert, en Media Markt. Mafia 3 is vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.


Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Leuk gedaan, ik pluk het spel wel van een game key site voor bijna de helft van het geld.

 • Je support toch geen dieven?

 • hij support ze eigen portemonnee ;)

 • Nee is gewoon legaal. En ja ik support mijn eigen porto

 • Gebruik maken van exchange rates of mensen die hun key verkopen. Gewoon goeie business.

 • die keys worden meestal van gestolen creditkaarten gekocht en het is niet illigaal of legaal maar een soort middenweg  niet dat het mij veel scheelt maar voor die 5 euro verschil kan je hem ook gewoon ergens bestellen krijg je nog een hoesje en een postertje erbij ook  Maar laat ik niet teveel de moraalridder spelen want dat is een beetje hypocriet ik heb er zelf ook wel eens een spelleke gekocht en in het dagelijks leven…..uuh laat maar zitten

 • Moet deze tot mijn ergste verbazing laten gaan want er kom't helaas veelste-te-veel deze maand snik…snik…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren