1. CoD: Modern Warfare versus Modern Warfare Remastered - Gameplay

CoD: Modern Warfare versus Modern Warfare Remastered - Gameplay

Er is een vergelijkingsvideo online verschenen die de graphics in de singleplayermodus van Call of Duty: Modern Warfare Remastered vergelijkt met die van het origineel.

De video komt van Eurogamer, die beide games naast elkaar heeft gelegd om te kijken naar aspecten als graphics, physics, belichting en meer. Ook wordt het duidelijk dat er tijdens het level F.N.G. een compleet nieuwe trainingssectie is toegevoegd.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered verschijnt 4 november als onderdeel van de Legacy- en Legacy Pro Editions van Infinite Warfare. Voor PS4-gamers die deze edities hebben gereserveerd is de singleplayercampagne van Modern Warfare Remastered vanaf vandaag beschikbaar.


Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Oowh wauw! Zo'n groot verschil had ik niet verwacht. Lijkt wel een nieuwe game!
    Bizar ook hoe snel dat is gegaan. Ik weet nog dat ik mensen uitnodigde thuis om te laten zien hoe mooi COD: Modern Warfare wel niet was op de Xbox 360.

  • Idd. Dit is niet even gauw opgepoetst. Zeer netjes gedaan!    Een van de beste shooters ooit komt nu terug als een waardige remaster. Hulde voor het team. En de strop voor die capitalisten die het bundelen met een tering slechte overdreven nep game.

  • Meteen doorgeskipt naar de geremasterde meloen.

  • En? Was het wat je verwachtte?

  • Nog glanzender, steviger en sappiger dan ik ooit had kunnen dromen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren