1. Gears of War-spelers ontvangen exclusieve Gears 4-content

Gears of War-spelers ontvangen exclusieve Gears 4-content

Spelers die voorgaande Gears of War-games hebben gespeeld, ontvangen deze week exclusieve content voor Gears of War 4.

Wanneer er met de gamertag van een speler de afgelopen twaalf maanden minimaal één keer een voorgaande Gears of War-game is gespeeld, krijgt de speler een exclusief Legacy-embleem getiteld First Wave. Deze is automatisch terug te vinden in het in-game aanpassingsscherm.

Verder ontvangen spelers een Operations Pakket. Dit pakket bevat één gegarandeerde item om een in-game personage aan te passen en vier willekeurige kaarten zoals boosts. Een code voor dit pakket wordt in de loop van deze week via een Xbox-bericht naar spelers gestuurd. De code is geldig tot 31 december 2016.

De Ultimate Edition van Gears of War 4, waarmee spelers vier dagen eerder kunnen spelen, verschijnt aanstaande vrijdag voor Xbox One en Windows 10. De normale versie ligt 11 oktober in de winkels.


Dit artikel delen

Over de auteur

Gert-Jan Veldhuizen Kan genieten van een goede pot Call of the Toeter & Euro Fishing Song Festival. In Gears ga ik vaak veeg door gibben. Weh!

Reacties

  • De code voor de operations pakket had ik gister al via berichten gekregen. Tip koop nvidia vouchers via key sites of tweakers voor een goedkope gow4.

  • Veel keys van die vouchers die doorverkocht werden zijn teruggetrokken dus pas daar mee op.

  • Heb je een bron want ik koop altijd keys en nooit last van gehad. Ik heb het via tweakers gekocht en ik weet dat het personen zijn die daadwerkelijk een videokaart hebben gekocht.

  • Een paar dagen geleden las ik dat op neogaf, maar misschien leek het daar groter dan dat het is. Het schijnt bij nader onderzoek te gaan om mensen die een pre order plaatsen voor de kaart, de code kregen en dan de order annuleerden om daarna de code van de game te verpatsen.

  • Fanservice heet dat. Waar blijft de review?!

  • Waarom de afgelopen 12 maanden? En niet gewoon wanneer je inlogged op een account dat achievements heeft voor Gears? Ben zelf van xbox 360 geswitched naar PS4, had op de x360 gears 1 tot en met 3 grijs gespeeld en ga nu op PC deeltje 4 halen.    Gemiste kans Epic! Heeft Battlefield met zijn Veteranen systeem toendertijd toch beter voor elkaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren