1. Overwatch krijgt nieuwe heroes en modi

Overwatch krijgt nieuwe heroes en modi

Er zijn nieuwe heroes, maps en modi in de maak voor de populaire arenashooter Overwatch.

Dat liet ontwikkelaar Blizzard weten. Een van die heroes is "al erg ver in het ontwikkelproces," zei Jeff Kaplan van Blizzard. "We zijn hem of haar aan het playtesten op het kantoor, en we verwachten dat we 'm spoedig uit kunnen brengen."

Ook is het team bezig met een tweede hero. "Deze is iets minder ver in het ontwikkelproces - we gebruiken nog placeholder-modellen en animaties, en zijn vooral bezig met ervoor zorgen dat de hero leuk is om mee te spelen. Deze hero duurt nog wel even," aldus Kaplan.

Daarnaast wordt er druk gewerkt aan "een hoop maps". Een daarvan is "bijna klaar", en het ver genoeg in het ontwikkelproces dat het art-team er nu mee bezig is. Tot slot vertelde Kaplan dat er een aantal maps - ongeveer vier - in de maak zijn voor nieuwe gamemodes, al gaan niet al deze maps en modes de volledige game halen.


Dit artikel delen

Over de auteur

Peter Paardekooper Singleplayer-, Pokémon- en algemeen Japanfreak. Opgegroeid met Nintendo, maar speelt ondertussen op bijna alles. Groot fan van adventures, rpg's, platformgames en zandbakspellen. One Piece is de beste anime ooit gemaakt.

Reacties

  • Goed nieuws. Woedt het misschien wel weer interessant. Symmetra krijgt trouwens ook een aanpassing in haar moveset.

  • En wat deze maps en heroes inhouden, zullen we waarschijnlijk wel volgende maand zien op BlizzCon. :)

  • Sombra!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren