1. Noorse minister-president speelt Pokémon Go tijdens werk

Noorse minister-president speelt Pokémon Go tijdens werk

De minister-president van Noorwegen, Erna Solberg, is betrapt op het spelen van Pokémon Go tijdens een speech van Trine Skei Grande, die eerder ook klachten kreeg na het spelen tijdens werktijd.

In augustus liet Trine Skei Grande, lijsttrekker van de Noorse Liberale partij, al weten dat ze graag Pokémon Go speelt tijdens werktijd, omdat "geestdodende" dingen doen haar helpt geconcentreerd te blijven. Hier is ze echter mee gestopt toen ze klachten kreeg.

Nu is de Noorse minister-president echter ook gefotografeerd tijdens het spelen van Pokémon Go - terwijl ze een speech bijwoonde van Grande zelf. Solberg steekt niet onder stoelen of banken dat ze een fan is van de populaire mobiele game. Zo nam ze tijdens een bezoek aan Slowakije al eerder een tijdje vrij omdat ze een paar 10 km-eieren wilde laten uitkomen.


Dit artikel delen

Over de auteur

Peter Paardekooper Singleplayer-, Pokémon- en algemeen Japanfreak. Opgegroeid met Nintendo, maar speelt ondertussen op bijna alles. Groot fan van adventures, rpg's, platformgames en zandbakspellen. One Piece is de beste anime ooit gemaakt.

Reacties

  • Het zijn toch ook net mensen he

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren