1. Nieuwe trailer van Skyrim-mod Skyblivion getoond

Nieuwe trailer van Skyrim-mod Skyblivion getoond

TESRenewal heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de mod Skyblivion, die TES4: Oblivion speelbaar maakt in TES5: Skyrim.

De trailer besteedt met name aandacht aan de bosrijke omgevingen van Cyrodill, de thuisprovincie van de Imperials. Het team meldt bovendien dat alle wapens, pantsers en schilden al in de game zitten en dat alle NPC's handmatig zijn aangemaakt.


Skyblivion is sinds 2013 in ontwikkeling, maar volgens teamleider Rebelzize duurt het niet lang meer voordat we in paniek kunnen wegrennen voor minotaurussen alsof het 2006 is: "We hebben nog een hoop werk te doen, maar het einde is in zicht. De lijst van nog uit te voeren werkzaamheden wordt elke maand steeds korter". In 2017 wil het team zich onder meer richten op de quests en het recreëren van de oorspronkelijke interface.

Skyblivion is momenteel in ontwikkeling voor de pc-versies van de originele The Elder Scrolls 5: Skyrim, alsook de recent uitgebrachte Skyrim: Special Edition.

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

 • Toch jammer dat ik hem niet gekocht heb voor die 28 euro :p

 • Niet getreurd, deze mod gaat toch nooit verschijnen. Net als Skywind, leuk idee, maar veel te groot om ooit echt uit te komen.

 • dat is jammer om te horen  had laasts oblivion weer ff geinstaleerd maar hij draait niet lekker op my mid/high end pc  die soundtrack gaf me wel weer ff een nostalgia gevoel

 • Ik speel op dit moment Oblivion en zodra ik begon wist ik meteen weer hoe teleurstellend deze is.

 • Vind je? Ik heb me er vroeger prima mee vermaakt op de 360 hoor.
  @ limoenlichtje: ik ga wel voor ff15 als laatste kerstdeal :D

 • 't Is meer hoe ik er nu naar kijk, vooral vergeleken met haar voorganger Morrowind.

 • Nou nou, wat een pessimisme, en wat een gemak hoe mensen dit pessimisme overnemen. Dit is inderdaad een grote bak werk, net als Skywind, maar ik heb eigenlijk wel de indruk dat het ooit af zal komen. Alleen denk ik dat 2017 (zoals meestal met dit soort dingen, pessimistisch he?) een beetje te optimistisch ingeschat is.

 • oblivion is een geweldig spel. uren maar ook echt uren heb ik mij daar mee vermaakt. moet de special edition nog kopen voor de.xbox1 van skyrim. hopelijk komt oblivion ook nog

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren