Ubisoft kondigt data voor gesloten For Honor-bèta aan

Nieuws | -

Een multiplayerbèta voor de vechtgame For Honor start later deze maand. Om dit nieuws aan te kondigen heeft Ubisoft een nieuwe trailer uitgebracht.

De aankomende bèta start op 26 januari en eindigt op 29 januari. Het betreft hier wel een gesloten bèta waarbij registratie verplicht is. Het is nog steeds mogelijk om kans te maken op een plek via de website van For Honor. De bèta wordt beschikbaar gesteld voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Tijdens de registratie worden gebruikers gevraagd om een factie te kiezen. Er kan gekozen worden uit Samurai, Knights of Vikings. Tijdens de bèta worden statistieken bijgehouden en verdienen spelers die aangesloten zijn bij de winnende factie bonuscontent. Ook alle andere spelers van de bèta krijgen extra content voor het volledige spel als dank voor hun deelname. Deelnemers ontvangen "Emblems of Old", symbolen die kunnen worden gebruikt als decoratie voor wapens en armor.

De volledige versie van For Honor lanceert niet lang na het einde van de gesloten bèta. Vanaf 14 februari is de game gelijktijdig beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.


Plaats een reactie