1. Ubisoft kondigt data voor gesloten For Honor-bèta aan

Ubisoft kondigt data voor gesloten For Honor-bèta aan

Een multiplayerbèta voor de vechtgame For Honor start later deze maand. Om dit nieuws aan te kondigen heeft Ubisoft een nieuwe trailer uitgebracht.

De aankomende bèta start op 26 januari en eindigt op 29 januari. Het betreft hier wel een gesloten bèta waarbij registratie verplicht is. Het is nog steeds mogelijk om kans te maken op een plek via de website van For Honor. De bèta wordt beschikbaar gesteld voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Tijdens de registratie worden gebruikers gevraagd om een factie te kiezen. Er kan gekozen worden uit Samurai, Knights of Vikings. Tijdens de bèta worden statistieken bijgehouden en verdienen spelers die aangesloten zijn bij de winnende factie bonuscontent. Ook alle andere spelers van de bèta krijgen extra content voor het volledige spel als dank voor hun deelname. Deelnemers ontvangen "Emblems of Old", symbolen die kunnen worden gebruikt als decoratie voor wapens en armor.

De volledige versie van For Honor lanceert niet lang na het einde van de gesloten bèta. Vanaf 14 februari is de game gelijktijdig beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • Ik hoop dat ik die Beta nog mag meemaken, want ik ben wel erg geinteresseerd in deze game. Ben er nogsteeds niet helemaal uit wat het is, maar ben erg benieuwd naar hoe het speelt.

 • ik heb een paar maanden geleden mee kunnen doen aan de beta (of alpha ik weet het zo ff niet meer lol), het leek me echt een spel wat ik zocht want ik hou wel van een skill based pvp game waarbij het wat minder om je gear en stats gaat en wat meer om hoe je met de character omgaat. alleen vond ik persoonlijk het spel wat lomp aanvoelen, is natuurlijk ergens ook wel logisch want al dat middeleews armor en wapens weegt natuurlijk niet niks. het bleek uiteindelijk niet echt mijn ding, heb liever wat meer responsive en twitchy pvp. terwijl dit spel wat meer vloeit (kwa animatie) en meer op timing gebaseerd is. 1 ding is zeker dit is een spel waarbij gewoon wat op knoppen rammen je niet een win zal binnenhalen.

 • ik sluit mij aan bij bovenstaande reactie.

 • ik ook, vond het erg tegenvallen en zal 'm zelfs niet uit de budgetbak halen. Lekker overslaan.  Heb liever dat ze de beta data van Ghost Recon bekendmaken…

 • Ik ben monster hunter fan dus ik ben sloom en tactisch gewend, dus alles wat jij zegt past precies in mijn straatje :) Des te meer ik graag die beta wil proberen.

 • Ik was positief verrast door de alpha. Grafisch ziet het er sterk uit en het is totaal geen button bash game is.
  Ook de middeleeuwse setting en de vele verschillende klasses spreken mij erg aan.  Heb zin in de beta !!

 • Ben te lui om me te registreren, maar de game lijkt me erg bruut. Ik wacht de recensies af..

 • PVP is Peer to Peer.
  dus ik laat deze gaan..

 • GRUWELIJKE game…had the alpha ook gespeeld…deze ook day one 100%

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren