1. Pc-versie van Halo Wars 2 ook fysiek verkrijgbaar

Pc-versie van Halo Wars 2 ook fysiek verkrijgbaar

Halo Wars 2 krijgt een fysieke versie voor pc in twee verschillende uitvoeringen.

Ten eerste is er de standaard editie, die uiteraard de game bevat, inclusief een digitale Xbox One-versie via Play Anywhere. Deze versie verschijnt op 21 februari.

Daarnaast verschijnt er ook een Ultimate Edition. Hierin zit hetzelfde als de standaard editie met bijgevoegd de season pass en een exemplaar van Halo Wars Definitive Edition. De Ultimate Edition van Halo Wars 2 verschijnt vier dagen eerder dan de gewone versie, namelijk op 17 februari.

De fysieke pc-releases van Halo Wars 2 zijn een samenwerking tussen Microsoft en THQ Nordic, die verantwoordelijk is voor de uitgave van de twee pc-versies. Beide versies worden ook als fysieke versie uitgebracht voor Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Peter Paardekooper Singleplayer-, Pokémon- en algemeen Japanfreak. Opgegroeid met Nintendo, maar speelt ondertussen op bijna alles. Groot fan van adventures, rpg's, platformgames en zandbakspellen. One Piece is de beste anime ooit gemaakt.

Reacties

 • Ik vraag me toch stiekem af of de pc versies van alle xbox games eigenlijk wel goed verkopen.

 • Via de Steamsales denk ik van wel. Heb onlangs Ryse gekocht (5 euro). Bij de volgende sales neem ik Alan Wake (+/- 6 euro) mee.

 • Enig idee wat dat pasje doet?

 • code voor je digitale exemplaar

 • Pc games zijn over het algemeen goedkoper dan console games, zou het dan niet verstandiger zijn een fysieke pc versie te kopen, aangezien je hier de Xbox one versie bij krijgt. (denk dat de Xbox one code op dat pasje staat (lijkt me niet trouwens nu ik er over na heb gedacht))

 • Ze worden gekoppeld aan je gamertag als ik het goed heb onthouden.

 • Play anywhere bedoel je?  Dat gaat alleen op bij de digitale versies van de game.  Maar ik verwacht wel dat het voor de pc gewoon een of andere verificatiecode op dat pasje staat…

 • zit een code bij voor een digitaal exemplaar, in die zin dus niet anders dan een Steam activatiecode. Met als bijkomstigheid dat je m gelijk ook op xbox kunt spelen ;)

 • Lijkt mij vreemd wanneer 't een Steam code is. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren