1. De Sims 4 Vampieren komt over twee weken uit

De Sims 4 Vampieren komt over twee weken uit

Maxis gaat deze maand vampiers toevoegen aan De Sims 4 door middel van een nieuwe game pack. Een trailer is uitgebracht om de nieuwe mogelijkheden uit te lichten.

De game pack heet simpelweg De Sims 4 Vampieren en bevat speciale vampiermotieven en -behoeften. Hiernaast kunnen spelers gebruik maken van vampierkrachten om bijvoorbeeld een andere vorm aan te nemen of normale Sims te veranderen in een vampier.

Verder bevat de game pack een nieuwe wereld genaamd Forgotten Hollow, nieuwe mogelijkheden om Sims aan te passen en objecten als een pijporgel en doodskistbedden.

De Sims 4 Vampieren is vanaf 24 januari beschikbaar. Een prijs is nog niet bekendgemaakt. Om de nieuwe game pack te spelen is een exemplaar van De Sims 4 inclusief alle updates vereist.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • Spelen mensen nog the Sims dan? Dit is echt zo'n game met immense populariteit, waar ik echt maar heel kort plezier van gehad heb. En dan was het puur om de mensen te martelen, op te sluiten, of in de fik te steken.

 • De enige sims die ik gespeeld heb en leuk vond waren deel 1 en 2.
  Voor 2 had ik wel een paar expansions gekocht, maar toen kreeg je er wel wat voor.
  Nu brengen ze die games maar half voltooid uit en wordt je verplicht om de expansions te kopen voor de hele ervaring.

 • Ik had alle Sims 1 expansion packs en deze voegde ook daadwerkelijk iets toe ja!
  Mooie tijden waren dat!
  *ROSEBUD!!!!!!!!!!*

 • Haha oké, njah ik persoonlijk haalde er weinig voldoening uit. Net als bij Spore, zal wel aan de stijl van de ontwikkelaar liggen gok ik.

 • Lekker origineel zijn ze weer zeg. Weer sims 3 content in een nieuwe engine uitgebracht. Wat op zijn beurt vaak sims 2 content was.

 • Wacht nog steeds op sims pets :(

 • Pets en seasons zijn de uitbreidingen waar de meeste mensen op wachten en die verschijnen altijd heel laat in de rit. Geef mij op z'n tijd Sims 3 maar, die vind ik toch leuker om te spelen omdat de buurt echt open is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren