1. Gemaskerde krijgers vallen aan in Horizon: Zero Dawn - Trailer

Gemaskerde krijgers vallen aan in Horizon: Zero Dawn - Trailer

Sony heeft een cinematische trailer van hun aankomende PlayStation 4-game Horizon: Zero Dawn uitgebracht.

De trailer laat zien dat hoofdpersonage Aloy niet alleen te maken krijgt met grote robots in de post-apocalyptische wereld van de game. Ook zijn er mysterieuze, gemaskerde krijgers die controle lijken te hebben over de machines.

Horizon: Zero Dawn wordt ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games, dat eerder verantwoordelijk was voor de Killzone-games. De game verschijnt op 1 maart voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Game of the year zie ik

 • Voor jou game of the year..

 • "The end… or how it begins anyway…" Ugh, hoe vaak hebben we zo'n soort line al wel niet aan moeten horen? De bad guy gaf me daarnaast ook een generic as fuck impressie. Voor de rest mooie beelden tho. Maar ik ben niet compleet overtuigd.

 • Ik ben erg benieuwd wat deze game gaat brengen qua verhaal. Ter omlijsting van: "er zijn coole robot beesten en dino's". Op dat gebied kan deze trailer mij nog niet echt overtuigen.  De mix van een "primitieve" stam en geavanceerde robots is interessant natuurlijk en lijkt ook vette gameplay op te leveren. Of dit een echte topper is gaat denk ik afhangen van het verhaal. Kijk er in ieder geval naar uit!  De gezichtsanimaties in deze trailer komen trouwens wel erg houterig over.

 • Ik moet Nederland zijn "props" geven…!!!!
  Wat een geweldige game..DAMN!!! Laat staan hoe deze game op ps4-pro plus 4K tv eruit zal zien.
  Echt…Nederland een land vol innovatie en vooruitgang.
  Ik zie deze game al een film worden echt…DOPE INSTANTBUY 1 maart kom maar op!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren