1. Blizzard voert grote veranderingen door in Hearthstone

Blizzard voert grote veranderingen door in Hearthstone

In de februari-update van Hearthstone heeft Blizzard gemeld dat er in 2017 een hoop veranderingen door worden gevoerd. Kaarten die door hun kracht in de Standard-modus te veel gebruikt worden, worden verplaatst naar de Wild-modus.
De kaarten in kwestie zijn Azure Drake, Ragnaros the Firelord, Sylvanas Windrunner, Ice Lance, Power Overwhelming en Conceal. Deze kaarten beperken volgens de ontwikkelaar de variatie in de game doordat ze vrijwel standaard gebruikt worden.

Ook is er een nieuwe Rogue Hero aangekondigd, die te verkrijgen is door tien potjes Standard achter elkaar te winnen. Ook zullen de uitbreidingen Daily Login-bonussen introduceren, die gold, dust, en card packs opleveren.

Blizzard noemt 2017 'The Year of the Mammoth' in Hearthstone. Dit jaar zullen er drie grote uitbreidingen van 130 kaarten uitkomen, waarvan de eerste in het tweede kwartaal verschijnt. Deze speelt zich wellicht af in de Un'Goro Crater.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ragnaros weg?!! Hoe kunnen ze dat nou doen, die kaart en zeker Sylvanas worden ook bijna niet gebruikt op standard. Hier ben ik niet blij mee.

  • Ragnaros zit in de hogere tiers standaard in elk deck. Plus de mensen die Sylvanas of Ragnaros niet hebben, kunnen hem ook heel moeilijk counteren.
    Lower tiers zijn gewoon een facewalk met deze 2 kaarten. Categorie Dr. Boom.

  • Ik speel nu op rank 2 en het enige deck wat Sylvanas gebruikt is renolock. En zelfs dat deck kom je zelden tegen. Het Is nu vooral pirate warrior, aggro of midrange Shaman en renomages die je tegenkomt. En die decks spelen ook geen van allen Ragnaros. Het probleem Is juist de early game kaarten zoals small time buccaneer die veel te sterk zijn. Door Control kaarten zoals sylvanas weg te nemen maak je de game zeker niet leuker.

  • blizzard zit zomaar redenen te verzinnen om deze kaarten te brengen naar wild. ze worden te OP bij de volgende expansions waarschijnlijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren