1. Nieuwe Square Enix-rpg Project Prelude Run aangekondigd

Nieuwe Square Enix-rpg Project Prelude Run aangekondigd

Square Enix heeft een nieuwe rpg van een nieuwe interne studio aangekondigd. De game heet vooralsnog Project Prelude Rune.

Het is de eerste game van een nieuwe studio van Square Enix genaamd Studio Istolia. Deze studio is van de voormalige Tales of-producer Hideo Baba.

Er is al wat artwork van de game uitgegeven, maar verder is er nog vrij weinig bekend. Ook de systemen waarop de game verschijnt zijn niet bekendgemaakt.

Studio Istolia zoekt op dit moment naar planners, designers en programmeurs. Volgens Square Enix is de naam Istolia gebaseerd op het Griekse woord voor verhaal. "De studio wil onvergetelijke verhalen vertellen die spelers inspireren, en nieuwe ervaringen aanbieden."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Directed by Hideki Kamiya :p

  • Ik ben benieuwd. Tales is een topserie wat mij betreft, maar soms mist het wat aandacht. Hopen dat de combinatie van Square (lees budget?) en Hideo lekker gaat. De art vind ik in ieder geval tof

  • Verklaard gelijk waarom Tales of Berseria 1 van de betere tales games is.

  • Als het maar geen smartphone game wordt.

  • Klinkt interessant, nu nog episch laten worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren