1. Pillars of Eternity 2 behaalt crowdfunding-doel

Pillars of Eternity 2 behaalt crowdfunding-doel

Obsidian heeft haar beoogde doel van 3 miljoen behaald op crowdfunding-platform Fig. Donateurs kunnen nog 9 dagen doneren.

De game werd via het crowdfunding-platform Fig gefinancierd. Met ruim drie miljoen dollar aan donaties heeft Pillars of Eternity 2 de meeste geldschieters ooit op Fig. Donateurs kunnen door 29 dollar te doneren een digitaal exemplaar van de game bemachtigen.

Als Pillars of Eternity 2 meer dan 3,25 miljoen dollar weet op te halen zal ontwikkelaar Obsidian een optionele sidekick toevoegen aan de game. Obsidian belooft dat de game groter zal zijn dan zijn voorganger met nieuwe personages in een wereld die meer reageert op wat de speler doet. De game komt begin 2018 uit op Steam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Mooi zo! Ben nog steeds aan het genieten van deel 1 :)

  • Zal vast een goede verklaring voor zijn, maar waarom hebben ze nu weer 3 miljoen nodig als de eerste game het goed heeft gedaan (of bleven verkoopaantallen achter)? Vind het toch een beetje raar als relatief kleine studio's niet genoeg verdienen aan in ieder geval kwalitatief gezien goede games. Nouja bayonetta en okami verkochten ook weinig natuurlijk, maar goed die worden dan ook niet door indiestudio's gemaakt dus waarschijnlijk hogere kosten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren