1. Arena-modus in Hearthstone krijgt nieuwe regels

Arena-modus in Hearthstone krijgt nieuwe regels

Blizzard gaat eind deze maand nieuwe regels voor Hearthstone: Heroes of Warcraft invoeren. Spelers kunnen dan niet meer alle kaarten die ze maar willen gebruiken.

Dat meldt speluitgever Blizzard woensdag op zijn forum. Nu is het nog zo dat de spelers alle kaarten die tot op heden zijn geïntroduceerd kunnen gebruiken voor hun deck van dertig kaarten. Binnen de game wordt dat het Wild-format genoemd.

Wanneer update 7.1 aan het einde van februari verschijnt, kan er alleen nog maar gekozen worden voor kaartensets die in de afgelopen twaalf maanden zijn verschenen. Ook kan er gekozen worden voor de klassieke set kaarten.

Blizzard hoopt hiermee dat spelers meer uit de game kunnen halen en betere kaartcombinaties kunnen maken. Mocht de verandering toch niet goed uitpakken, dan kan het zijn dat de speluitgever in de toekomst verder blijft sleutelen aan het format.

Verder gaat Blizzard ervoor zorgen dat gewone kaarten minder vaak voorkomen in Arena-drafts. Dit moet ervoor zorgen dat er meer zeldzame kaarten in de potjes verschijnen. Ook de verschillende spreuken en zogenoemde minions moeten vaker gaan voorkomen.

Eerder deze maand kwam al naar buiten dat Hearthstone dit jaar in elk geval drie grote uitbreidingen gaat krijgen, die ieder 130 nieuwe kaarten toevoegen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren