1. Morrowind-uitbreiding voor The Elder Scrolls Online krijgt trailer

Morrowind-uitbreiding voor The Elder Scrolls Online krijgt trailer

De eerste trailer voor de Morrowind-uitbreiding van The Elder Scrolls Online toont gameplay en de releasedatum voor de uitbreiding
In de gameplaybeelden wordt getoond hoe het eiland Vvardenfell, ook wel bekend als Black Isle, eruit ziet in de Elder Scrolls-mmo.

Nieuwe spelers kunnen voor 60 euro de game inclusief de uitbreiding aanschaffen. Mensen die de basisgame al hebben en willen upgraden om de uitbreiding te ontvangen betalen 40 euro. Tevens zijn er verschillende edities aangekondigd. Zo is er de digitale collector’s edition voor 79,99 euro, met diverse in-game bonussen, en de fysieke collector’s edition voor 99,99 euro, waarbij ook onder andere een map en Dwarven Colossus-beeld zit.

De Morrowind-uitbreiding komt 6 juni uit. The Elder Scrolls Online is nu beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. De trailer is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Ik wil de elder scrolls online aan schaffen of skyrim legendary edition ben er niet helemaal uit. Wil voornamelijk solo spelen maar aangezien ik Skyrim al veel gespeeld heb…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren