1. Speel nu de open bèta van Ghost Recon: Wildlands

Speel nu de open bèta van Ghost Recon: Wildlands

De open bèta voor Ghost Recon: Wildlands is nu te spelen. Het gehele weekend is de nieuwste openwereldgame van Ubisoft beschikbaar op consoles en pc.

Iedereen kan vanaf vandaag 12:00 uur tot en met maandag 27 februari de open bèta uitproberen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Spelers krijgen een missie te spelen genaamd Unidad Conspiracy.

Ook zijn twee van de in totaal 21 provincies uit de game beschikbaar: de gebergten van Itacua en het besneeuwde landschap van Altiplano. Spelers kunnen in hun eentje of in totaal met zijn vieren spelen.

De open bèta is beschikbaar via de PlayStation Store, Xbox Store en Steam.

Ghost Recon: Wildlands is vanaf 7 maart beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De volledige systeemeisen voor pc-gebruikers zijn via deze link te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • Zondag is het 26 februari ;)

 • Zin in na me werk los gaan

 • "Spelers krijgen een missie te spelen genaamd Unidad Conspiracy"  Unidad Conspiracy zijn bonusmissies die je voor de volledige game kan vrijspelen door de open bèta te spelen

 • Vanavond even proberen!

 • Ik zie de beta alleen bij Uplay staan en niet bij Steam.  Heb hem wel zojuist een half uurtje gespeeld kan nog geen oordeel geven als iemand coop zou willen spelen kan je me toevoegen.(pm voor de info)

 • Playstation 4? Psn ID Gewoon_MaxNL

 • als je AMD hebt download de open beta dan niet ik ken iemand met AMD en hij heeft 20 fps op elke setting die hij zet

 • Dan is er wat bij diegene goed mis. Er zijn tal van voorbeelden dat de game goed draait op AMD. Kijk maar op het Guru3d forum.

 • Onzin, R9 390 hier en speel op 1440p high settings en zit rond de 45-50 fps :P

 • Even weer geprobeerd, ik zie geen verbetering. Ja, grootste map ever, leuk en aardig maar wat een armoede is dit eigenlijk. De omgeving weet me geen enkel moment te pakken, geen enkel magisch momentje van een nieuw plekje wat je ontdekt. De indeling van vegetatie en de sfeer is gewoon weer zo doods. Alsof er een grote muur wordt geschilderd met een dikke kwast. Ik heb veel liever details! Zoals Rockstar dat doet in grote maps. De performance vind ik ook nog best stroef. Ik heb nieuwste specs maar beeld knippert soms, banden van voertuigen hangen half door de grond, het rijden voelt enorm afstandelijk, geen voetafdrukken in de grond/modder.
  Het verhaal is voorspelbaar en veel te serieus voor een game, ook wel jammer.  Ok het is nog beta, maar game komt over 2 weekjes al uit man. Ik voorzie niet veel verbeteringen helaas.

 • Welkom in de ghost recon series, het onderweg gebeuren is niet zo belangrijk zoals dat wel is in GTA5. Je snapt het wel als je de eerste delen speelt.

 • Ik heb er al heel wat uren ingestoken en er is genoeg te doen, veel (side)missies die je kunt unlocken. Verder ziet het ziet er super gaaf uit en daarom is de game ook erg zwaar.  Wat ik vooral mooi vind om keer op keer te doen is het sluipen door de bosjes heen, je word dan niet gezien als je een basis wil veroveren. Of van een afstand met sniper rifle je team er op af sturen en zelf als sniper in de verte een beetje mee helpen.  Very high 2560x1440p gemiddeld 55fps met een vloeiende gameplay.

 • -Heb de beta nu zo'n 5 uur gespeeld maar de game is echt bagger.
  Vijanden blijven maar spawnen, is echt nog een hoop mis mee. Verder voelt de game erg Far Cry achtig aan maar dan BF Hardline / Just Cause achtig uitgewerkt. Verhaallijn heb ik ook nog niks van gezien.
  Grafisch ziet de game er wel erg goed uit (1080P Ultra) maar men moet serieus aan de slag met de gameplay en de AI.  Sniper Elite 4 is een veel betere game. Hitman is nu ook verkrijgbaar voor minder dan 20 euro, ook een aanrader om te gaan halen ipv Ghost Recon Wildlands. Wellicht is het de moeite waard om Wildlands te gaan halen na een (half) jaar voor een gereduceerde prijs als de game flink gepatched is.

 • Een typische ubisoft game. Net zoals for honor, een leuk concept en idee, maar niet goed uitgewerkt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren