1. Die Hard-regisseur maakt Ghost Recon: Wildlands-trailer

Die Hard-regisseur maakt Ghost Recon: Wildlands-trailer

Ubisoft heeft een nieuwe live-action trailer voor Ghost Recon: Wildlands uitgegeven. De video is gemaakt door de bekende Hollywood-regisseur John McTiernan.

McTiernan is voornamelijk bekend van zijn succesvolle actiefilms. Onder andere Die Hard, Die Hard with a Vengeance, Predator en The Hunt for Red October zijn afkomstig van de Amerikaanse regisseur.

De open bèta van Ghost Recon: Wildlands is dit weekend te spelen en is nu al live. Vanaf 7 maart is de volledige game beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Best goed gemaakt.

  • Ziet er strak uit. Nou nog zorgen dat de servers van ubisoft online blijven, dan kan de open beta ook daadwerkelijk gespeeld worden :(

  • Heb de beta nu zo'n 5 uur gespeeld maar de game is echt bagger.
    Vijanden blijven maar spawnen, is echt nog een hoop mis mee. Verder voelt de game erg Far Cry achtig aan maar dan BF Hardline / Just Cause achtig uitgewerkt. Verhaallijn heb ik ook nog niks van gezien.
    Grafisch ziet de game er wel erg goed uit (1080P Ultra) maar men moet serieus aan de slag met de gameplay en de AI.    Sniper Elite 4 is een veel betere game. Hitman is nu ook verkrijgbaar voor minder dan 20 euro, ook een aanrader om te gaan halen ipv Ghost Recon Wildlands. Wellicht is het de moeite waard om Wildlands te gaan halen na een (half) jaar voor een gereduceerde prijs als de game flink gepatched is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren