Insomniac ziet nog steeds potentie in Sunset Overdrive

Nieuws | -

Ted Price, directeur van Insomniac heeft in een interview met Game Informer aangegeven nog potentie te zien in de Sunset Overdrive-franchise.

In het interview werd Ted Price gevraagd waarom er geen vervolg op Sunset Overdrive is. Hij gaf als antwoord: "Dat moet je aan Microsoft vragen." Hij geeft wel aan dat Insomniac eigenaar is van het intellectuele eigendom van Sunset Overdrive. We zijn gepassioneerd over de franchise, en we zijn er eigenaar van, dus wellicht zie je meer Sunset in de toekomst van ons."

Ted Price zegt verder geen beloftes te willen doen over een vervolg, maar geeft wel aan dat Insomniac nog potentie ziet in de Sunset Overdrive-franchise.

Insomniac werkt momenteel aan Spider-Man voor de PlayStation 4 en een VR-titel genaamd The Unspoken. Sunset Overdrive verscheen in 2014 en is exclusief beschikbaar op Xbox One.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.