1. Insomniac ziet nog steeds potentie in Sunset Overdrive

Insomniac ziet nog steeds potentie in Sunset Overdrive

Ted Price, directeur van Insomniac heeft in een interview met Game Informer aangegeven nog potentie te zien in de Sunset Overdrive-franchise.

In het interview werd Ted Price gevraagd waarom er geen vervolg op Sunset Overdrive is. Hij gaf als antwoord: "Dat moet je aan Microsoft vragen." Hij geeft wel aan dat Insomniac eigenaar is van het intellectuele eigendom van Sunset Overdrive. We zijn gepassioneerd over de franchise, en we zijn er eigenaar van, dus wellicht zie je meer Sunset in de toekomst van ons."

Ted Price zegt verder geen beloftes te willen doen over een vervolg, maar geeft wel aan dat Insomniac nog potentie ziet in de Sunset Overdrive-franchise.

Insomniac werkt momenteel aan Spider-Man voor de PlayStation 4 en een VR-titel genaamd The Unspoken. Sunset Overdrive verscheen in 2014 en is exclusief beschikbaar op Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

 • Wellicht dat ze kunnen kijken voor een PC Port van de game, dan zal de playerbase wel groter worden en wellicht meer kans op betere cijfer voor de sequel?

 • Oh he we gaan er alleen aan werken als we een zak geld krijgen.

 • Zo klinkt het inderdaad. Slappe studio geworden de laatste jaren.

 • Hun aan Conker of Banjo en ik zou lijp worden

 • Zonder financiële middelen kun je nu eenmaal geen game van zoveel miljoen maken. Zo werkt het niet! Helemaal als je al aan twee andere games werkt. Er moeten eerst kosten gemaakt worden, voordat het ook maar een enkele euro oplevert.

 • Dat is toch ook normaal? Dat is met alles zo. Projecten moeten nou eenmaal gefinancieerd worden.

 • Ja ik zou ook een zak met geld vragen voordat ik een game op de Xbox One uitbreng. De userbase is nou niet heel groot :P  Kom maar binnen in 3, 2, 1…

 • Ik vond het een toffe game :D hopelijk een deel 2 ooit.
  En jammer dat hun spider man niet op de xbox one komt. Beetje jammer. Dat die precies weer exclusive is voor de ps4 :(

 • En dat terwijl Sony een trilogie toeliet als Resistance. (niet slecht, maar ook niet geweldig)  Geef mij maar een Ratchet and Clank 2 na Spider-Man!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren