1. Wii U-versie Zelda: Breath of the Wild al verkocht in Nederland

Wii U-versie Zelda: Breath of the Wild al verkocht in Nederland

Een Nederlandse consument heeft The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Wii U al kunnen bemachtigen. In de Media Markt Westerhaven te Groningen lag de game al in de schappen.

Op Facebook postte de persoon een foto van de game met de bon, dus vermoedelijk gaat het dus om een fout van de Media Markt. Internationale media hebben het nieuws inmiddels al opgemerkt. Nintendo Nederland legt in een verklaring aan InsideGamer uit dat het om een incident gaat en dat Media Markt passende maatregelen heeft genomen.

Zowel de Wii U- als de Nintendo Switch-versie van Breath of the Wild verschijnen vrijdag officieel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik wacht nog wel vier dagen… Groningen is ver weg :P

 • Een foutje… ja ja..
  Mediamarkt probeert er gewoon een slaatje uit te slaan….
  Mooie reclame zo voor vrijdag…

 • mediamarkt maakt geen fouten zag ook ooit bij saturn een buitenlandsstalig product
  gek is dat he

 • Ik had daar een maand na de release van Viva Pinata de special edition voor €4. Lag in een bak met kinder dvd's.

 • Bizar, ik heb wel vaker bij die Mediamarkt geprobeerd een game voor de release mee te nemen, maar dat is mij nog nooit gelukt :P

 • Sinds de Media Markt mijn Nintendo Switch heeft gecanceld/uitgesteld ga ik daar sowieso niks meer halen…

 • Ja daar kunnen ze ook echt veel aan doen. Jij was gewoon te laat met reserveren.

 • Ik heb gelijk gepreordered. Je gaat mij niet vertellen dat ik dan al te laat was hoor. Het heeft daarna nog twee weken op de site gestaan. Ik heb zelfs contact gehad met hun klantenservice en die vertelden mij dat ik hem zou krijgen op 3 maart… En dan een week voor de release (als hij bijna overal is uitverkocht) een e-mail sturen dat ik hem niet krijg. Als jij dat wel netjes handelen vindt dan mag dat hoor, maar ik vind het not done.

 • Dat is inderdaad netjes handelen. Toen je pre orderde zouden ze er meer krijgen dan uiteindelijk blijkt te zijn. Ze melden netjes dat je hem niet kan ontvangen op 3 maart.
  Je was gewoon te laat. Gelijk als in de dag van het bekend maken is veeeeeel te laat. Ze namen ook al pre orders aan onder de naam NX ;)

 • is goed miwer! Als je het zelf maar gelooft.

 • Dit is waarom een lokale gameshop in mijn stad ook bijna nooit preorders aanneemt voor nintendo games/consoles. Nintendo is niet duidelijk genoeg hoeveel ze gaan leveren dus wilt het bedrijf haar klanten niet teleur stellen. Ik had dit namelijk ook met de GameCube adapter voor Super Smash Bros.  @Jorn
  Misschien heb je een klein bedrijf in de buurt die hem nog wel kan leveren? Niet geschoten is altijd mis natuurlijk.  OT:
  Ik wou dat mijn Zelda voor de WiiU al binnen was haha.

 • @blue_blade_3 Die heb ik inderdaad gelijk gebeld en ze laten mij begin deze week weten hoeveel ze er hebben binnen gekregen. Sta nu op twee lijsten dus heb goede hoop dat ik er toch aanstaande vrijdag mee aan de slag kan.

 • Ik geloof het zeker want ik weet dat dit waar is. Dit heeft niets met mediamarkt te maken.
  Wel grappig dat jij er dan maar niets meer koopt, net of ze dat ook maar iets boeit :P

 • Ik zeg ook niet dat het hun wat boeit. Zonder mij verkopen ze er ook wel genoeg, maar ik zeg alleen dat ik zelf niet meer bij hun bestel (dat deed ik normaal ook al niet echt namelijk). Dus ik snap je probleem niet zo goed… Werk je stiekem bij de Media Markt ofzo?

 • Nou ik heb ooit the last of us special edition besteld bij media markt en was verzekerd van de day 1 edition. Ik moest alleen de hele dag werken op release en ze verzekerden mij dat ik hem de dag erna kon ophalen en ja ik had de special edition al betaald. Helaas de volgende dag toch mijn apart gezette special betaalde edition was toch weg. Geld terug en de normape versie in gameshop toen gekocht wat een teleurstelling. Heb overige s nog iets veel ergers in mm meegemaakt maar dat komt wel een andere keer

 • Werk nergens stieken, mag je best weten als ik er zou werken(doe ik niet)
  "Probleem" is dat je hun de schuld geeft terwijl JIJ gewoon te laat was en het dus jou schuld is

 • Het is hoe dan ook een teleurstelling voor Jorn. Als je een pre-order plaatst en je krijgt te horen dat je 'm op 3 maart binnen hebt, en dat blijkt een week voor de release niet zo te zijn, dan is dat gewoon balen. Het is niet zijn schuld dat ie teleurgesteld is. Media Markt had dan maar beter moeten communiceren met de klant. En als het niet aan Media Markt ligt, dan uiteindelijk aan Nintendo, want die bakken er helemaal geen drol van, voor wat betreft de logistiek. Dus in plaats van te zeiken dat iemand 'te laat is', laat iemand gewoon teleurgesteld zijn zonder meteen in de aanval te schieten.

 • Ik vraag me ten zeerste af of ik te laat was, maar zelfs als dat zo zou zijn dan hadden ze anders moeten communiceren. Daar zit wat mij betreft het probleem in. Ik ken namelijk mensen die hem na mij besteld hebben en dit bericht niet gekregen hebben. Maar goed laten we deze discussie stoppen. Het is uiteindelijk mijn probleem en ik doe er alles aan om het op te lossen :)

 • @symotje. Het is de schuld van mensen die pre orderen (iedereen) en als je hem dan niet krijgt op het verwachte moment gaan janken

 • Fukk, jaloers. Ach ja, moet toch eerst OoT nog uitspelen (voor het eerst… ja… schande ^_^) op de goede oude N64. :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren