1. Mass Effect: Andromeda is af

Mass Effect: Andromeda is af

Mass Effect: Andromeda is afgelopen vrijdag goud gegaan. Ook krijgt de game een vroege day-one patch voor early-acces en is de bestandsgrootte voor de pc en console bekend.

Via Twitter heeft Bioware bekendgemaakt dat de game af is, terwijl er gewerkt wordt aan een day one-patch. Een "aanzienlijk deel" van het ontwikkelteam werkt op dit moment aan de patch, die op 16 maart al beschikbaar is voor leden die via EA Access of Origin Access al met de game aan de slag kunnen.

Op de consoles zal de totale omvang van game tussen de 45GB en 60GB uitkomen, terwijl de pc-versie ongeveer 55GB zal zijn. Dit is te vinden bij de specificaties op Origin.

Op 23 maart komt Mass Effect: Andromeda uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Bioware bracht dit weekend ook een nieuwe trailer uit die de wapentypes uitlicht. Deze is hieronder te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • 21 maart ? Moet 23 maart zijn ;)

  • 55GB…die spellen zijn zo groot om tedownloaden tegenwoordig :(
    Zeker teveel moeite om er een flinke compressie op tezetten.

  • Flinke compressie helpt niks kwa tijd, want dan ben je met het uitpakken veel tijd kwijt. Of je moet wel een hele langzame verbinding hebben…..dan kan ik het wel begrijpen.

  • Die heb ik daarom koop ik ook weinig en download gewoon repacks (scheelt soms meer dan de helft om tedownloaden)..toch raar dat hun het wel kunnen en een game studio niet.

  • jaaa heerlijk!!!

  • Ik hoop dat het een echte Mass Effect is maar tot nu toe heb ik vooral een kale shooter gezien. Ik ben benieuwd naar de reviews.

  • Nice…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren