1. Ritmegame Voez voor Switch enkel speelbaar in handheld-modus

Ritmegame Voez voor Switch enkel speelbaar in handheld-modus

Ritmegame Voez voor de Nintendo Switch zal niet speelbaar zijn in de televisiemodus. Omdat de mobiele port gebruik maakt van het touchscreen, zal de game enkel speelbaar zijn in de handheld-modus.

Op NeoGAF is een vertaling verschenen van een FAQ van ontwikkelaar Fly High Works over de game. Hierin wordt gezegd dat besturing met de knoppen niet beschikbaar is, waardoor de software niet in televisiemodus speelbaar is.

Het ritmespel werd vorige week onthuld voor Nintendo Switch en laat spelers een band samenstellen met zes jongens en meiden. Voez komt op vrijdag 3 maart samen met de Switch uit in Japan, maar van een releasedatum in het Westen is nog geen sprake. Vooralsnog zijn alle andere games zowel in televisie- als in handheld-modus te spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nouja het was een Smartphone game , dus het lijkt me logisch dat het dan niet echt past op tv. Ik denk dat als je je best doet het wel zou kunnen, maar mobiel developers hé :P

  • VOEZ hier nog steeds niets voor

  • Mooi. Had eigenlijk niet verwacht dat Nintendo dit toe zou staan. Meer opties/vrijheid voor de dev is altijd goed en kan alleen maar meer games opleveren voor de Switch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren