1. Microsoft bespreekt meer details over Xbox Game Pass

Microsoft bespreekt meer details over Xbox Game Pass

Microsoft zegt dat de Netflix-achtige dienst Xbox Game Pass die binnenkort voor Xbox One verschijnt geen invloed heeft op de gratis Games With Gold. Andere details over het abonnement zijn ook toegelicht door het Amerikaanse bedrijf.
In een verklaring aan Kotaku zegt Microsoft dat de Games With Gold een totaal andere service is en de Game Pass geen invloed zal hebben op de service. Er is dan ook geen Xbox Live benodigd voor de Xbox Game Pass, maar wel om de beschikbare games online te spelen.

Andere details zijn het feit dat de service enkel maandelijks betaald kan worden en dat de Game Pass ook onder Home Sharing valt. Dit laatste houdt in dat anderen die lokaal met hun gamertag inloggen ook de service kunnen gebruiken.

Na de aankondiging van de Xbox Game Pass daalde ook het aandeel van de Amerikaanse retailer GameStop met bijna acht procent. Volgens VentureBeat hebben aandeelhouders minder vertrouwen in de winkel, omdat deze leeft van tweedehands verkoop. De Game Pass biedt verschillende oudere games die nu niet meer verkocht zouden worden.

Inmiddels is een aantal games bevestigd, waaronder Halo 5: Guardians. Verdere details zijn hier te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Beste nieuws van het jaar! En dan krijgen we ook nog Scorpio. I cant handle this!

  • :D

  • Eerlijk is eerlijk; Microsoft is goed bezig op het gebied van gaming. Het oogt allemaal erg klantvriendelijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren