1. Vierde dlc Cities: Skylines aangekondigd

Vierde dlc Cities: Skylines aangekondigd

Paradox Entertainment heeft de vierde dlc van Cities: Skylines aangekondigd, genaamd Mass Transit. De uitbreiding voegt nieuwe mogelijkheden toe voor inwoners om zich te begeven door de stad, zoals kabelbanen, zeppelins en ferry's.

Met het nieuwe type gebouw, de Mass Transit Hub, kunnen verschillende lijnen samenkomen waardoor inwoners kunnen overstappen naar andere vervoersmiddelen, zoals de ferry of een zeppelin.

Ook komt er een gratis update bij de dlc, die nieuwe scenario's met verkeersbudgetten en de optie om wegen een naam te geven toevoegt. Verder halen politiewagens en ambulances andere auto's in na de update. Hiermee neemt Paradox Entertainment een aantal ideeën uit mods van de community over.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de Mass Transit-dlc. Eerder werd bekend dat Cities: Skylines in de lente ook naar de Xbox One komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Toppie

  • Ik mis nog steeds een beetje uitdaging in deze game. Files oplossen is wel een ding, maar verder is hij niet echt spannend. Toch een toffe citybuilder.

  • Komt het voor ps4?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren