1. Ghost Recon: Wildlands-bèta breekt record bij Ubisoft

Ghost Recon: Wildlands-bèta breekt record bij Ubisoft

Er waren meer dan 6,8 miljoen spelers die meededen aan de gesloten en open bèta's van Ghost Recon: Wildlands.

Ubisoft bevestigt daarbij dat het de grootste bèta van het bedrijf ooit is geweest. De bèta van vorige recordhouder The Division had 6,4 miljoen spelers. De gesloten bèta van Wildlands werd van 3 tot en met 6 februari gehouden, terwijl de open bèta op 23 tot en met 27 februari plaatsvond. Ook was er een technische bèta.

Ubisoft maakte tevens bekend dat er meer dan twee miljard minuten werd gespeeld en dat meer dan zestig procent van de spelers in co-op speelde. Wildlands verschijnt op 7 maart voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Heb weinig tijd gehad om 'm te spelen en was ook niet overtuigd Wildlands te halen, echter begreep ik van anderen dat de co-op super is dus komt deze alsnog in huis.

  • Same here, ik heb hem letterlijk een half uurtje kunnen spelen. Het zag er allemaal wel tof uit, het voelde alleen aan alsof het heel snel repetitief zou worden. Kan iemand die hem wat langer heeft gespeeld hier iets over zeggen?

  • Ik vond het erg stroef spelen. De besturing en mechanics. De omgeving is tof voor een half uurtje, daarna voelt het meer als generieke shit. Geen immersie, doods.

  • @breadmanz
    De enige reden waarom ik het zou halen is de co-op. Het is wel tof om met een paar vrienden de missies te doen, samen een goede aanpak kiezen en tegelijk vijanden uit te schakelen. Wij hebben besloten het op zijn moeilijkste te zetten om een beetje een uitdaging te houden, wat is gelukt op sommige momenten. Maar zoals hier boven al word gezegd, de omgeving is best prima alleen heel snel herhalend, de main missies komen - tot zover ervaren - op een gegeven moment ook eentonig over. Bovendien is het een echte ubi game dus aan collectables geen gebrek. Al met al wel leuk tijdverdrijf om te vrienden te doen, maar de volle mep zou ik er niet voor over hebben. Gelukig kun je deze wederom bij de ing kopen met korting, goede manier om niet al teveel geld uit te geven.

  • Grappig wat je zegt over de moeilijkheidsgraad. Ik had na 10 minuten spelen ook al het idee dat met een hoge moeilijkheidsgraad deze game een stuk toffer zou zijn. Maar thanks voor de info! Ff wachten op de budgetbakversie dus.

  • Ik zie een miskoopje van Gaaiz aankomen ;).

  • Nice maar ik wacht wel even een sloot patches af..

  • Verkoop trucs, was zelf niet echt weggeblazen van deze beta, kreeg het gevoel dat het een Division 2.0 was ipv een ghost recon game

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren