Nintendo Switch komende tijd niet verkrijgbaar in Nederlandse winkels

Nieuws | -

Na een rondvraag bij grote en kleine Nederlandse gamewinkels heeft InsideGamer bevestigd dat je de Nintendo Switch in ieder geval tot 15 maart niet in de winkel hoeft te zoeken.

Iedereen die de Switch morgen thuis krijgt gestuurd mag in zijn handjes knijpen, want door de grote hoeveelheid pre-orders lukt het Nintendo niet om aan de volledige vraag te voldoen. Dat resulteert in lege winkels; zo melden onder andere Nedgame en GameMania dat elke console die vanaf nu nog binnenkomt, klaargezet wordt voor de tweede lichting pre-orders. De winkelverkoop wordt door het tekort de komende weken compleet overgeslagen.

Mocht er onverhoopt een groot deel van de pre-orders gecanceld worden, dan zullen ook die gebruikt worden om de tweede lichtingen aan te vullen. De kans bestaat altijd dat (kleine) winkeleigenaren de extra consoles direct in de stellages zetten (zoals in 2013 ook gebeurde met de pre-orders van de PS4), al kan er dan de hoofdprijs worden gevraagd.

De tweede lichting Nintendo Switch-consoles wordt verwacht aan het einde van deze maand; ergens tussen 12 en 31 maart wordt de tweede productielichting uitgestuurd.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.