1. Maak kennis met nieuw Overwatch-personage Orisa

Maak kennis met nieuw Overwatch-personage Orisa

Blizzard heeft een nieuw personage gepresenteerd voor de schietgame Overwatch: Orisa. Orisa is een soort centaurrobot.

Dat maakt Blizzard bekend op de website van de game. Orisa zal het derde personage zijn dat Blizzard na de lancering van het spel toevoegt. In de zomer werd Ana al toegevoegd, terwijl Sombra in de herfst werd gelanceerd.

Orisa is gemaakt door Efi Oladele, een elfjarige wetenschapper in het universum van de game. Het design van de robot is geïnspireerd op het wrak van een defensieve OR15-robot, die het heeft moeten afleggen tegen de niet-speelbare vijand Doomfist. De robot met vier benen valt binnen het klassement van een tank. Dat is een sterk personage met hoge defensieve vaardigheden. Het hoofdwapen van Orisa is een machinegeweer, dat beschikt over een behoorlijke reikwijdte.

De Fusion Driver, zoals het wapen wordt genoemd, heeft als secundaire vaardigheid ook de mogelijkheid vijanden naar zich toe te trekken. Daardoor kunnen ze beter bestookt worden met kogels. Ook beschikt Orisa over een speciaal schild dat ze tevens met andere helden kan delen.

De Fortify-vaardigheid zorgt ervoor dat Orisa niet naar achteren kan worden geduwd. De Ultimate, een soort supervaardigheid, is een drumstel dat de helden om Orisa heen van extra kracht voorziet. De andere helden moeten dat drumstel wel blijven verdedigen. Orisa is nu al uit te proberen op de pc en zal binnenkort worden uitgebracht voor consolespelers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik vind er niets aan…

  • heb wat gameplay gezien… lijkt OP, maar we gaan zien hoe het uitpakt. Vond het er wel tof uit zien eerlijk gezegd.

  • Dit is echt een toffe hero als je het mij vraagt. Vooral dat je veel abilities kan negeren als je je "overcloak" ding gebruikt. OP is ze niet denk ik. Ze gaat redelijk snel dood en haar damage output is van ver erg weinig. En dichtbij komen lijkt me niet slim want dat doe je bij andere tanks ook niet.

  • Linkje van de gameplay?

  • https://youtu.be/48JmLebVxMA    Dat is inclusief een soort van uitleg.

  • Heel gaaf! Lijkt mij een nieuwe hero die mij goed ligt. Sombra en Ana zijn beiden niet aan mij besteed.

  • Echt een leuke toevoeging deze hero. Ik zie al heel veel combinaties met Orisa, Reinhardt, Bastion en healers. Echt een bunker hero is het. Sombra komt in dit soort gevallen zo goed van pas met haar ult. Alle shields en bastion turret mode gaat weg.

  • Doet me ergens aan denken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren