1. Square Enix toont beelden Final Fantasy 15 op pc

Square Enix toont beelden Final Fantasy 15 op pc

Square Enix heeft Final Fantasy 15 op de pc getoond middels een tech demo op de Game Developers Conference.

Square Enix werkt nauw samen met Nvidia aan de meest recente versie van de engine, 'Luminous Studio Pro'. Dezelfde engine waar Final Fantasy 15 op draait. De tech demo toont de mogelijkheden van de vernieuwde engine en gebruikt daarvoor Final Fantasy 15.

Naast verbeterde graphics toont de tech demo ook een aangepaste versie van de 'Regalia'. Dit is het voertuig dat spelers tot hun beschikking hebben in de game. Ook wordt er een gevecht getoond in Lestallum, een stad in het Final Fantasy-universum.

De tech demo draaide op een nieuwe GPU van Nvidia, de GTX 1080 Ti, die volgende week uitkomt. Een pc-versie van Final Fantasy 15 is nog niet bevestigd, maar Final Fantasy-director, Hajime Tabata heeft meerdere keren gehint naar een pc-release.

Final Fantasy 15 is verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4. Bekijk de tech demo hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Jup PC versie komt er aan. Hoop niet dat het lang duurt heb er zo zin in.

  • Gaat lekker vandaag met de typefouten:P

  • deze stond nog steeds op me lijst maar omdat ik alles op PC speel wou ik dees nog voor me PS4 aanschaffen hij kan iig van het lijstje af.    Jammer genoeg zal dit niet met Horizon gebeuren.

  • Cool. Ik hoop dat dan de Vega GPU's uit zijn. :)

  • "Square Enix werkt nauw samen met Nvidia"

  • betekend niet dat de game niet werkt op AMD hardware. bepaalde effecten en settings gaan idd meer geoptimaliseerd zijn voor nvidia hardware maar het is niet alsof de game ineens er slecht gaat uitzien.

  • Ik hoop meer waar voor mijn geld te krijgen met een Vega.

  • ze gebruiken een nieuwe engine lol en ze zeiden dat ze niet wouden dat fans een 2000€ pc ofzo moesten aanschaffen maar waarschijnlijke zal de game nog veel zwaarder worden dan ghost recon wildlands –'

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren