1. Duik in de wereld van Mass Effect Andromeda - Video's

Duik in de wereld van Mass Effect Andromeda - Video's

Er zijn twee nieuwe video's te bekijken van Mass Effect Andromeda waarin meer gameplay en informatie over de game is te zien.

In de bovenste video zijn de eerste dertien minuten van de game te zien. Nadat spelers hun eigen personage hebben gemaakt spelen ze wat in deze video te zien is. De tweede video gaat over het verkennen van planeten en de gevaren die dat met zich meebrengt.

Mass Effect Andromeda komt op 23 maart uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game laat de originele trilogie achter zich en draait om een nieuw verhaal.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mijn hemel, de opzet van Andromeda is nog verder gezocht dan gedacht. Niks over de overleving van de mensheid en anderen vanwege de Reapers. Nee, de Melkweg is gewoon niet cool genoeg ook al is 99% ervan niets eens verkend. Nee, we moeten verder. Naar Andromeda!

  • Nooit een Mass Effect gespeeld. Deze ga ik aanschaffen op release en mooi uittesten op mijn pc :)

  • Heel tof dat je voortaan lekker vanaf je schip naar buiten kan kijken naar de planeet waar je op dat moment boven hangt. Klein detail maar dat detail doet voor mij een hele hoop.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren