1. Snuif de omgeving op van Ghost Recon Wildlands - 4K trailer

Snuif de omgeving op van Ghost Recon Wildlands - 4K trailer

De nieuwe trailer van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands toont de pc-versie van de game die in Nvidia GameWorks loopt.

Daardoor wordt de game in een 4K-resolutie weergegeven. Logischerwijs is de trailer alleen in deze resolutie te bekijken wanneer het beeldscherm van de kijker dat ook ondersteunt. De game loopt in deze video op een Geforce GTX in 4k en 60 fps.

De minimale en aanbevolen systeemeisen van de pc-versie van Wildlands zijn hier te vinden.De game verschijnt morgen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Zijn er review exemplaren verstuurd van deze game, of wordt aanschaf op release een gokje?

 • Mediamarkt verkoopt ze al:)

 • Ik vond de beta op de ps4 pro grafisch nu niet echt top. Ben benieuwd of het bij de volledige game wel iets mooier is.

 • of koop een pc voor dezelfde prijs en je hebt betere graphics met 60 fps

 • Ik ben overgestapt van xbox naar pc en het is echt een groot verschil! Zeker een aanrader. De xbox blijf ik natuurlijk nog gebruiken maar de pc is gewoon een stuk krachtiger.

 • Ben benieuwd of de single player een beetje goed werkt. Je kunt de game offline spelen in je eentje maar dan krijg je hulp van 3 AI teamgenoten.
  Grafisch is de game inderdaad niet top maar de gameplay vind ik er wel tof uitzien.

 • De bèta was in iedergeval wel erg sfeervol en de wereld ziet er levendig uit. Enige grote nadeel van de game is zodra je met random people speelt is het echt een fiasco. Zodra je met vrienden speelt en door goeie communicatie tactisch speelt dan is het echt een heel erg leuke game

 • Ik ga Bolivia vragen of ze Ubisoft kunnen aanklagen omdat ze de wereld zo doods en sfeerloos hebben gemaakt. Enorm generiek komt het over. Shame

 • Bolivia vind het juist geweldig hoe sfeervol en levendig Ubisoft de game wereld heeft gemaakt. Maar ja Ubisoft is daar ook heel erg goed in.

 • Ik ga Bolivia vragen of ze Ubisoft kunnen aanklagen omdat ze de wereld zo doods en sfeerloos hebben gemaakt. Enorm generiek komt het over. Shame.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren