1. Ghost Recon Wildlands is uit, bekijk de lanceringstrailer

Ghost Recon Wildlands is uit, bekijk de lanceringstrailer

Spelers kunnen vanaf vandaag aan de slag met Ghost Recon Wildlands op PlayStation 4, Xbox One en pc. Ubisoft heeft tevens een lanceringstrailer uitgebracht.

De trailer toont de explosieve actie en het landschap van Bolivia uit de game.In Wildlands kunnen spelers in hun eentje of met z'n vieren het opnemen tegen het niets ontziende Santa Blanca-drugkartel. Daarbij kan gekozen worden uit verschillende tactieken. Spelers kunnen vanaf grote afstand aanvallen of sluipend zich een weg banen door de soldaten van het kartel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Als iemand nog geïnteresseerd is in Ghost recon Co-op op de PS4?
  Mijn PsnID Gewoon_MaxNL

 • Zal deze game het eerste slachtoffer zijn van teveel goeie games in korte tijd ?

 • Dat sowieso. Maar komt ook deels doordat dit ook gewoon geen sublieme game is. Daarvoor is de gameplay repetatief en de spelwereld voelt doods en sfeerloos aan. Typisch Ubisoft game dus. Leuk voor een uurtje maar bagger voor de langere termijn.

 • wel grappig dat de ene de game erg saai en sfeerloos vind en de andere juist heel leuk en sfeervol ik zelf vind de game erg leuk en sfeervol

 • Dat heet verschillende meningen ;P. Gelukkig bestaan die nog. Maar ik deel je mening ik ook vind de game sfeervol en leuk.  Maar deze game gaat inderdaad vooral het slachtoffer zijn van te veel goeie games in web korte tijd want feit blijft dat horizon en zelda net 2, fracties beter is dan ghost recon

 • Ja dat mag jorisu :) Zolang je het met wederzijds respect doet kan dat prima. Niet andere gaan haten.
  Overigens ben ik, en vele, het niet met je eens. Even wachten op de budgetbak. Veel plezier met de game jorisu! :)

 • Als je al vaker open world games van Ubisoft heb gespeeld , merk je al snel dat ze constant hetzelfde concept gebruiken en sommige van ons noemen het : De Ubisoft checklist of het AC concept.  Helaas blijven mensen Ubisoft games kopen waardoor ze dit concept uitblijven poepen. De games zijn niet slecht , alleen snel saai op deze manier.

 • Ubisoft heeft er idd een handje van een poepfabrikant te zijn. Opzich wel jammer. Hun genres spreken me wel aan maar de uitwerking is karig en gemakzuchtig. Elke x dezelfde trucjes en generieke open worlds. Sausje marketing eroverheen, downgraden, et voila: a Ubisoft game has born. Gelukkig dat we een AC vrij jaar hebben gehad, hopelijk leren ze van hun fouten.

 • Je moet deze game ook niet spelen om de open wereld, dat is maar bijzaak, het begint leuk te worden als je een missiegebied gaat naderen en dan kom je er snel achter dat je weer een echte Ghost recon game aan het spelen bent. De rest er om heen is bijzaak en zou ik me niet te veel aan storen, ik zou dat gewoon even op hersen niveau uitschakelen en genieten wanneer je ongeveer vanaf een kilometer afstand het missiegebied gaat indringen, dan word de game zoals het moet zijn. Het is alleen maar een extraatje dat je nu in een grote open wereld naar je missies toe gaat. Dit had er niet in hoeven zitten maar het zorgt er wel voor dat je langer bezig bent met de game en zelf kunt bepalen hoe je de missie gaat benaderen en uitvoeren. Ik zie het meer al bijzaak. Ik benader het zelf als een wandeling in de natuur naar een missie toe

 • Ubisoft : onze grootste open wereld ooit !
  Spillfire : Open wereld is maar bijzaak.  Helaas vult deze bijzaak wel voor een groot gedeelte deze game. Beetje aparte redenering.

 • Ik kijk er gewoon totaal anders naar, jullie zien de grote map alleen zo komt het op mij over iig ieder geval, en dan mis je de game waar het om draait, dus het doen van de missies. Ik vraag me af hoe jullie er naar hadden gekeken als de game niet openwereld was maar dat je, zoals bij deel 1, zelf de missies moet selecteren dus het verhaal volgen? Wat jullie dwars zit is het stukje er naar de missie toe rijden of vliegen, zo lijkt het in ieder geval.  In mijn geval is het Yes eindelijk weer een Ghost Recon game spelen zoals vroeger, bazen oppakken of doden, mensen redden en tactisch te werk gaan om je missie te volbrengen.  Het open wereld gedeelte had er van mij niet in gehoeven maar ik kijk daar niet echt naar om omdat het voor mij niet omde open wereld draait. Ik zie het gewoon al een nutteloos extraatje waar je op zich ook nog wat dingen kunt doen als je wil, al is het maar om even van de mooie omgeving te genieten? • Je begrijpt het niet helemaal. Het gaat erom hoe deze wereld is opgebouwd en wat je erin kan doen. De hoofdmissies zijn wel leuk om te doen , alleen net zoals veel Ubisoft games is het verhaal meh.  Ik snap je punt , het is ghost recon. Enige wat ik weer zie in deze game is.
  - Een map vol met icoontjes ( AC , Far Cry , the division en the crew )
  - Naast hoofdmissies , bergen fillers ( AC , Far Cry , the division en the crew)
  - Respawns enemy's op dezelfde plek opnieuw en opnieuw.  Het gevoel hebben constant dezelfde game te spelen. • Ik snap je punt niet, in Ghost Recon die je altijd het zelfde, iets wat ok zo is met MGS, dat is het probleem niet. Maar ik zie niet zoals jullie al die tierelantijntjes juist vanwege dat het er bij mi om gaat om de missies te doen, ik zie de rest maar als bijzaak wat buiten de missies om gebeurd, vandaar dat ik me er ook niet aan kan storen en zie het als een extraatje voor skill punten en nieuwe wapens.

 • Dit wordt een budgetbak game. Grote teleurstelling geworden voor mij. De e3 trailers zagen er nog vet uit maar toen ik de game zelf speelde voelde de wereld erg doods en sfeerloos. De besturing en mechanics zijn ook clunky. Shame. Wachten maar tot ie €15 wordt ofzo.  Net als andere Ubisoft games is dit gewoon weer poep. Enig voordeel is dat het mp georiënteerd is dan sp. Maar ik haakte bij bèta sowieso al snel af.

 • Is jouw mening en verre van een feit.

 • Heb je ooit wel de singeplayer gepeeld van Ghost Recon 1 en de expantion packs die er bij horen, als je dat leuk vond vind je deze game ook erg leuk als je bij de missiegebieden komt waar de game juist voor bedoelt is. Het er naar toe rijden is saai maar dat staat dan ook los van de game waar het allemaal om draait net als in de Ghost Recon series van vroeger. Zie het als een extratje de open wereld. Ik vraag me af of je wel eens een missie hebt gespeeld of alleen maar wat heb rondgereden buiten de missie gebieden? Het mooie is om vanaf een km aftand langzaam op je doel af gaan en dan vijanden spotten en je team opdrachten geven om een basis over te nemen, je kant dat zelfs doen als sniper terwijl je zelf 300 meter verderop ligt zoals het ook hoort met Ghost recon. Het is dan ook niet veel anders dan deel 1.

 • Wildlands lijkt op de verste verte niet op GR1. Die game was zo goed, en was alles dat deze game niet is. Vreemd dat er word gezegd dat ie exact hetzelfde is. Ik mis in Wildlands juist het tactische van GR1.

 • De open wereld is voor mij persoonlijk geen bijzaak. Het is hetzelfde als vakantie waarbij de reis ernaar toe ook belangrijk is. In de game draagt het bij aan de beleving en immersie. Als de gameplay top is vind ik omgeving ook van ondergeschikt belang, maar Wildlands zou het van beide moeten hebben, 50/50. De gameplay vind ik nog niet echt denderend genoeg om de omgeving voor lief te nemen.

 • Patrickownzya. Het was indd een beetje overdreven om de Wildlands met deel 1 te vergelijken omdat ik vooral team leiden via de map mis en niet meer meerdere teams kan besturen en in positie brengen, maar wat ik bedoel is dat het wel weer meer weg heeft van deel 1 waar bij je ook op een aftand een missiegebied nadert en als nog tactisch te werkt moet gaan (ik speel zelf op de een na laatste moeilijkheidsgraad) Het is dus niet helemaal net als deel 1 maar als je van het soort gelijke gameplay houd is GRWL best goed en eigenlijk, sluipen spotten, nagaan of de vijand zijn gedode teammates kan waarnemen wat je wil voorkomen,

 • Erg veel zin deze vooral erg levendige en sfeervolle gamewereld. Net zoals de meeste Ubisoft games is dit gewoon een geweldige game waar je een aantal maanden zoet mee bent. Enige nadeel voor mij is het is meer mp georiënteerd dan sp en dan haak meestal ietsjes eerder af.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren