1. Bezoek deze zeven planeten in Mass Effect Andromeda - Trailer

Bezoek deze zeven planeten in Mass Effect Andromeda - Trailer

In de nieuwe video van Mass Effect Andromeda komen zeven planeten aan bod die de speler tijdens de game aandoet.

Het concept achter Andromeda is dat de mensheid op zoek gaat naar een nieuwe planeet om op te leven. In onderstaande video worden zeven planeten behandeld die goede kanshebbers zijn.

De video noemt deze plekken "golden worlds". Dit zijn planeten waar leven mogelijk is en waar mineralen aanwezig zijn. Hoewel spelers veel meer planeten in het Helius-cluster kunnen verkennen, zijn deze planeten op voorhand al geselecteerd voor verkenning. Ze moeten allemaal bezocht worden door de speler.

Mass Effect Andromeda is vanaf 23 maart beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ze halen wel de spanning uit dit spel. met al die videos. als je alles bij elkaar plak heb je onderhand de game gezien. beetje overkill dit.

  • Klopt en is meestal geen goed teken, laatste spel wat dit deed was mafia 3 en we weten allemaal hoe dat afgelopen is. Hoop echter met heel mn hart dat dat bij mass effect niet het geval is.

  • Ik kijk ook expres deze filmpjes niet door de reden die jij hier noemt

  • Ik vind het allemaal heel goed meevallen. Ze hebben in de voorbije video's vooral combat laten zien. Nu één planeet en deze video waarin kort de anderen ook aan bod komen. Ik heb dit juist nodig want ik twijfel nog over hoe deze game uiteindelijk zal uitpakken.    Totaal niet te vergelijken met Mafia 3 waarin vanaf het begin missies en gameplaybeelden galore uit de doeken werden gedaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren