De dagelijkse sleur van Persona 5 - Trailer

Nieuws | -

In de nieuwe trailer van Persona 5 wordt het simulatie-aspect van de game uitgelicht. Zo bestaat het dagelijkse leven behalve demonen bevechten ook uit sporten, gamen en school.

Nu de rpg er bijna aankomt, heeft ontwikkelaar Atlus een filosofische omschrijving van de game uitgebracht voor nieuwkomers.

"Persona 5 is een game over interne en externe conflicten van een verontruste groep jongeren die een dubbelleven leiden. Ze hebben het normale leven van een scholier uit Tokio: naar school gaan, naschoolse activiteiten en part-time banen. Maar ook beleven ze fantastische avonturen door bovennatuurlijke krachten te gebruiken en de harten van mensen binnen te dringen.

Hun kracht komt van Persona's, het Jungiaans concept voor "zelf": de helden realiseren zich dat mensen in de samenleving maskers dragen om hun zwakheden te verbergen. Door letterlijk hun masker eraf te rukken en zichzelf te confronteren roepen ze hun innerlijke kracht op om mensen in nood te helpen. Deze groep van Phantom Thieves probeert uiteindelijk de wereld te veranderen door te kijken door de maskers van de samenleving."

Persona 5 komt op 4 april uit voor de PlayStation 4 en PlayStation 3.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.