1. Ruimtestation Nexus in Mass Effect Andromeda - Gameplay

Ruimtestation Nexus in Mass Effect Andromeda - Gameplay

Het ruimtestation Nexus wordt uitgebreid getoond in nieuwe gameplaybeelden van Mass Effect Andromeda.

De video van IGN toont het ruimtestation, dat vergelijkbaar is met de Citadel uit de originele Mass Effect-trilogie, maar dan veel groter. Spelers kunnen daarbij de Nexus upgraden en nog groter maken door Viability-punten binnen te halen, die weer zijn te verdienen door het verkennen van planeten en andere ontdekkingen.

Hoe groter het station wordt, hoe meer kolonisten uit hun cryoslaap gehaald kunnen worden, waardoor er meer mensen op planeten in de Helius Cluster gaan wonen. Daarbij heeft de Nexus een onderzoekslab waar spelers hun wapens en uitrusting kunnen upgraden. De bar, genaamd Vortex at the Docking Bay, is een goede plek om even bij te komen en in gesprek te raken met andere ruimtereizigers.

Mass Effect Andromeda is vanaf 23 maart beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik snap echt niet waarom er zoveel video's van komen. Ik bedoel heb een stukje gameplay gekeken en een trailer dan wil ik de game voor zo ver mogelijk zelf spelen. Dit haalt de shine er een beetje vanaf.

  • Nouja het is meer voor mensen die nog steeds twijfelen. Ik zelf kijk die videos niet omdat ik het zelf wilt ontdekken. Zoals de video van de eerste 13 min. Dat zie ik wel. Als ik de game zelf speel op de trail versie van orgin acces 15 maart

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren