1. Aanmelden Quake Champions-bèta nu mogelijk

Aanmelden Quake Champions-bèta nu mogelijk

Mensen kunnen zich nu aanmelden voor de gesloten bèta van Quake Champions.

Wanneer de bèta plaatsvindt is nog niet precies duidelijk, maar het moet ergens gedurende de komende weken beginnen. Mensen die zich via de website aanmelden maken kans om een uitnodiging te krijgen.

Bethesda heeft daarbij een korte teaser uitgegeven voor de bèta. Wanneer de volledige versie van de game verschijnt is tevens niet bekend. Quake Champions is vooralsnog alleen voor pc aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ben benieuwd wat ze hiermee gaan doen.

 • Toch denk ik dat dit nog wel eens een hele vette game kan gaan worden, ondanks de abilities.

 • De PC krijgt zowaar weer eens een exclusive, het moet niet gekker worden.

 • Trololol. De PC heeft de meeste exclusives.

 • Ik vergeet er inderdaad bij te zetten dat ze weer eens een exclusive hebben die (misschien) de moeite waard is. Al die troep die maar nooit uit de Alpha phase lijken te komen en waar wel geld voor word gevraagd tel ik dan maar even niet mee.

 • Aah, weer zo'n console gamer die arbitraire regeltjes gaat verzinnen wanneer hij/zij met feiten om de oren geslagen dreigt te worden.  Hoeveel daadwerkelijk boeiende PS4 Exclusives zijn er nu daadwerkelijk?  Horizon ZD
  Nioh
  uncharted 4  Op een systeem van 3 jaar oud waarbij ik ook nog eens een abbonement moet nemen als ik een spelletje online wil spelen.  Weinig kans frans!

 • @Lloyd….
  Hoeft ook niet meegeteld te worden. :-)

 • Horizon Zero dawn
  Bloodborne
  Uncharted 4
  Persona 5
  Until Dawn
  Nioh
  Last of us remastered
  Gravity Rush 2  En met de volgende in het vooruitzicht:
  God of War
  Days gone
  Crash Bandicoot
  Last of us 2
  Death Stranding
  Final Fantasy VII remake
  Detroit
  Hellblade
  Ni No Kuni 2  Nuff said

 • Zwakke opsomming:  Gravity rush 2 een top titel noemen LAL.
  Last of us is een fucking remaster….
  Persona 5 is alleen leuk als je JRPG's vet vind dan kan ik nog wel 100 RTS/moba games opnoemen voor de PC.  Van die andere games valt nog te bezien of ze goed zijn… en dan nog heb je dus een systeem met minder dan 2 must buy exclusives per jaar. Ik dank u de koekoek  Tevens:
  08 JAN HELLBLADE IS COMING TO PC
  Today we are happy to announce that Hellblade will be coming to PC, alongside the previously announced PlayStation 4 version. We’re  Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom will release on PC on the same day as PS4 version later this year,  FF7 remake is er al op de PC…

 • dat je zegt dat de Final Fantasy 7 remake er al is voor de PC zegt genoeg over je gebrek aan gamekennis…

 • Jij maakt 3 fouten, ik 1 en ik heb een gebrek aan kennis RITE…..  Tevens is het nog maar de vraag of die remake van jou beter gaat worden dan het origineel.  En ja er is trouwens een updated versie voor de PC beschikbaar die verbeterd is tegenover de oude.

 • Extace, laat die jongen maar. Iedereen die denkt dat consoles meer exclusives hebben dan PC snapt er vrij weinig van. Niet op ingaan.  Ik bedoel maar, complete genres zijn gewoon niet speelbaar op consoles.
  -MMO's (<- de eerste M staat nog steeds voor Massive, <50 spelers noem ik zeker geen massive),
  -RTS (okay, xbox (en PC) heeft Halo wars, maar das nou niet echt de beste RTS te noemen… en das er 1 tegen 100'en (exclusive) RTS op PC
  -militaire simulatie games (flashpoint Dragon Rising was een goede poging maar valt weg bij Arma)  +de honderden meer games in elk genre. De games/genres kunnen je smaakt wellicht niet zijn, maar het zijn er soweiso meer.  Nou hou ik op hoor, had gehoopt dat niemand zou happen op deze trol maar nu doe ik opeens zelf mee, gekkigheid!

 • VET!
  Ik ga gewoon meedoen! Why not. de Quake-serie is het meest gespeelde spel ever voor mij!
  System specs zullen vast niet de pan uitrijzen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren