1. Nieuwe hero Overwatch komt later deze maand

Nieuwe hero Overwatch komt later deze maand

De aankondiging van de nieuwe hero voor Overwatch werd enthousiast ontvangen door de fanbase van de game, maar het duurt waarschijnlijk nog even voordat iedereen er mee aan de slag kan. Volgens director Jeff Kaplan komt Orisa later in maart, na een iets langere testfase.

In een thread op Battle.net over de publieke release van Orisa zegt hij: "Gewoon even om duidelijk te zijn, we houden Orisa nog even op de Public Test Environment (PTR). We krijgen geweldige feedback en we fixen een hoop problemen.

Ik weet dat het langer aanvoelt dan de andere PTR-periodes, maar we denken dat dit het beste is. We weten hoe graag julllie Orisa willen toevoegen aan jullie rangen, en dat zal ze binnenkort ook doen, maar waarschijnlijk gaat ze later in de maand live, in plaats van nu al."

Vorige week werd de tank-hero Orisa aangekondigd met een trailer .

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik vind het niet erg. Al die grote gratis toevoegingen worden goed gewaardeerd door de meesten.

 • Op het moment is Orisa inderdaad wel aan wat aanpassingen toe, heb haar in een paar QP matches kunnen spelen en ze voel heeel OP aan. Haar damage output + range is is echt idioot hoog, vooraal voor een tank zijnde

 • En niet vergeten de nieuwe buffs en nerfs op de ptr. Kan natuurlijk allemaal nog aangepast worden, maar de game wordt goed op de schop genomen. Zoals het r naar uitziet zijn er straks veel meer mogelijkheden dan de standaard rhein en Ana in je team. Ana krijgt ff goed op r donder!  Chapeau overwatch team, toffe ondersteuning en communicatie.

 • Ana word heel slecht denk ik straks. Zeker aangezien zenyatta door barriers heen kan discord orben, en Winston krijgt ook een kleine buff. Ik denk dat Orisa wel een mooi alternatief wordt voor reinhardt.

 • Ik snap ook niet waarom zenyatta niet door barriers kon discord orben.
  Je merkt wel dat shields meer voorkomen. Zie ook Symmetra, op die manier komt ook Sombra meer tot haar recht. Al vind ik haar altijd nog erg squishy gezien de casttime voor het hacken. Maar ik ben dan ook een bijzonder waardeloze Sombra/Tracer speler.

 • Het lijkt mij een goede manier om de tank meta een beetje tegen te gaan. Ranked is in veel gevallen: Ana + andere support, Rhein en dan nog 2 tanks en soldier. Ana haar heal en damage is te lomp en speelt tanks in de kaart. Als dit allemaal doorgaat wordt het er iig gevarieerder op!

 • Ik vind Sombra inderdaad wel goed worden zo. Ik ben (als zeg ik het zelf) best een redelijke sombra speler en ik zou graag meer van haar skills gebruik maken zonder meteen ruzie te krijgen met mn team.

 • zonde.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren