Filmregisseur Metal Gear over belangrijke personages

Nieuws | -

Jordan Vogt-Roberts, de regisseur van de Metal Gear-film, heeft in een interview met IGN meer verteld over welke personages hij graag in de film zou willen. Cyborg Ninja is volgens hem een grote kanshebber.

Jordan Vogt-Roberts, de regisseur van de aankomende Metal Gear-film, heeft in een interview met IGN meer verteld over welke personages hij in de film zou willen. Cyborg Ninja is volgens hem een goeie kanshebber.

"Ik bedoel, ik ben een grote Sniper Wolf-fan en toen we gingen zitten om het script te bedenken dacht ik op een gegeven moment: "Gaat Cyborg Ninja in de film zitten?". Het kind in mij dacht: "Er is geen wereld waarin ik een Metal Gear-film ga maken waarin Cyborg Ninja niet in zit". Het is heel makkelijk om zo'n personage te bewaren voor een tweede film, maar: nee, nee, nee."

Ook vroeg IGN ernaar of hij in de film de vierde muur wil doorbreken, net zoals de games. Hierop antwoordde hij dat het doorbreken van de vierde muur niet zo belangrijk is als de filosofieën die de personages vertegenwoordigen.

"Als de vierde muur doorbreken logisch is, dan ben ik helemaal voor. Maar ik ben meer geïnteresseerd in de Kojima-gesprekken over wat voor nummer er toen uitkwam ofzo. Dat zijn dingen die de film gewoon nodig heeft."

Deze week gaat een andere film van Vogt-Roberts in première, Kong: Skull Island. De film bevat een knipoog naar zijn aankomende project. De boot in de film is namelijk vernoemd naar Gray Fox, uit de Metal Gear-games.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.