1. Filmregisseur Metal Gear over belangrijke personages

Filmregisseur Metal Gear over belangrijke personages

Jordan Vogt-Roberts, de regisseur van de Metal Gear-film, heeft in een interview met IGN meer verteld over welke personages hij graag in de film zou willen. Cyborg Ninja is volgens hem een grote kanshebber.

Jordan Vogt-Roberts, de regisseur van de aankomende Metal Gear-film, heeft in een interview met IGN meer verteld over welke personages hij in de film zou willen. Cyborg Ninja is volgens hem een goeie kanshebber.

"Ik bedoel, ik ben een grote Sniper Wolf-fan en toen we gingen zitten om het script te bedenken dacht ik op een gegeven moment: "Gaat Cyborg Ninja in de film zitten?". Het kind in mij dacht: "Er is geen wereld waarin ik een Metal Gear-film ga maken waarin Cyborg Ninja niet in zit". Het is heel makkelijk om zo'n personage te bewaren voor een tweede film, maar: nee, nee, nee."

Ook vroeg IGN ernaar of hij in de film de vierde muur wil doorbreken, net zoals de games. Hierop antwoordde hij dat het doorbreken van de vierde muur niet zo belangrijk is als de filosofieën die de personages vertegenwoordigen.

"Als de vierde muur doorbreken logisch is, dan ben ik helemaal voor. Maar ik ben meer geïnteresseerd in de Kojima-gesprekken over wat voor nummer er toen uitkwam ofzo. Dat zijn dingen die de film gewoon nodig heeft."

Deze week gaat een andere film van Vogt-Roberts in première, Kong: Skull Island. De film bevat een knipoog naar zijn aankomende project. De boot in de film is namelijk vernoemd naar Gray Fox, uit de Metal Gear-games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • "Hurt me more. Make me feel alive again." Die film gaat PG16 worden.

  • Films moeten films blijven en games moeten games blijven. Dit kan alleen maar fout gaan vooral na de slechte kong skull island waar helemaal geen characters in zitten.

  • "Jordan Vogt-Roberts, de regisseur van de aankomende Metal Gear-film, heeft in een interview met IGN meer verteld over welke personages hij in de film zou willen. Cyborg Ninja is volgens hem een goeie kanshebber."    Dit staat er twee keer in x'D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren